Wanita Pemuja Setan Kongsi Foto Pesakit Tenat di Facebook

Wanita-Pemuja-Setan-Kongsi-Foto-Pesakit-Tenat-di-Facebook.jpg

Wanita Pemuja Setan Kongsi Foto Pesakit Tenat di Facebook | Di Bandar Mongelsberg , seorang jururawat yang mengaku sebagai pemuja setan , melakukan aksi yang tidak wajar dilakukan sebagai jururawat hospital . Wanita yang berusia 37 tahun ini bernama Blaze Binder . Ia sengaja menyebarkan foto – foto pesakit yang sedang dalam keadaan tenat di akaun facebooknya hanya untuk mencari kontroversi .

Wanita Pemuja Setan Kongsi Foto Pesakit Tenat di Facebook2 Wanita Pemuja Setan Kongsi Foto Pesakit Tenat di Facebook3

Tindakan jururawat ini dianggap sebagai tindakan yang tidak sopan dan tidak menghormati pesakit yang dirawatnya . Keluarga dari pesakit – pesakit tersebut juga marah terhadap tindakan Blaze tersebut . Mereka juga meminta Blaze untuk memadam foto – foto tersebut di akaun facebooknya .

Namun , Blaze mengatakan bahawa tindakan itu merupakan hal yang wajar , ia berhak menyebarkan foto apapun di akaun facebooknya . ” Saya berhak menyebarkan apa pun di akaun facebook saya , itu adalah hak saya . ” kata Blaze .

Wanita Pemuja Setan Kongsi Foto Pesakit Tenat di Facebook4

Sebahagian penduduk yang tidak terima atas aksi yang dilakukan oleh Blaze , membawa kes ini ke mahkamah . Sejak saat itu aksi Blaze pun boleh dihentikan , mahkamah juga memberikan denda berganda untuk Blaze .

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge