Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah

Wanita-Nyaris-Maut-Kereta-Di-Penuhi-Simen-Basah.png

Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah | Sepasang kekasih yang tengah memandu kereta terperangkap di dalam timbunan simen basah di Fuzhou, Fujian, China.

Dipetik dari Orange.co.uk, kejadian mencemaskan ini dialami Lok Wan, 39 tahun dan sang kekasih Yin Min Tai, 35 tahun. Insiden itu berlaku ketika kedua-duanya cuba melalui di laluan motosikal untuk berpatah balik.

Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah2 Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah3 Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah4

Ketika cuba membuat pusiangan, dari arah belakang sebuah lori hotmix mengandungi campuran simen basah tidak sempat untuk mengelak. Pertembungan pun berlaku.

Akibat dari kejadian itu, menyebabkab lori tersebut tertumpahkan seluruh beban simen basah ke kereta tersebut.

Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah5 Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah6 Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah8

Ketika kejadian Lok Wan mampu keluar dari keretanya. Namun bagi kekasihnya Yin Min Tai, terperangkap di dalam kereta. Bomba akhirnya berjaya mengeluarkan Yin Min Tin.

Selama 40 minit terperangkap di dalam kereta yang dipenuhi simen basah, wanita itu terlepas dari maut dan hanya mengalami sedikit luka lebam.

Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah8 Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah9 Wanita Nyaris Maut Kereta Di Penuhi Simen Basah10sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge