Wanita Korea Guna Terapi Sudu Jadikan Anak Gadisnya Cantik

Wanita-Korea-Guna-Terapi-Sudu-Jadikan-Anak-Gadisnya-Kelihatan-Cantik.jpg

Wanita Korea Guna Terapi Sudu Jadikan Anak Gadisnya Cantik | Korea Selatan memang terkenal dengan pembedahan plastik yang boleh mengubah wajah wanita jadi cantik dalam masa yang singkat . Tapi seorang ibu mendakwa membuat wajah anaknya menjadi lebih cantik hanya dengan bantuan urutan dan sudu .

Seorang ibu di Korea Selatan mendakwa melakukan terapi sudu . Terapi sudu dilakukan dengan mengurut keseluruhan muka anaknya itu dengan menggunakan tangan dan sudu dari sejak kecil sehingga meningkat remaja sekarang . Akibat dari terapi sudu yang dilakukannya menyebabkan muka anaknya lebih kecil , dagu lebih tajam , mata yang besar dan wujudnya kelopak mata .

Kedua-dua ibu dan anak muncul dalam rancangan talks show , Martian Virus , di mana si ibu membincangkan tentang terapi yang dilakukan kepada anaknya sejak kecil yang mempunyai paras rupa yang bulat itu . Disebabkan bentuk muka anaknya bulat , dia menurunkan ilmu terapi yang dipelajari kepada anaknya .

Wanita Korea Guna Terapi Sudu Jadikan Anak Gadisnya Kelihatan Cantik2 Wanita Korea Guna Terapi Sudu Jadikan Anak Gadisnya Kelihatan Cantik3 Wanita Korea Guna Terapi Sudu Jadikan Anak Gadisnya Kelihatan Cantik4 Wanita Korea Guna Terapi Sudu Jadikan Anak Gadisnya Kelihatan Cantik5 Wanita Korea Guna Terapi Sudu Jadikan Anak Gadisnya Kelihatan Cantik6

Ibu mulakan rutin mengurut muka anaknya menjadi bentuk yang sesuai . Bukan itu sahaja , dia juga turut mengurut kaki anaknya supaya kaki terbentuk lurus dan panjang . Dia mendakwa bahawa rutin urut menyebabkan lipatan kelopak mata pada mata anak perempuannya – dengan mengurut mata anaknya itu dengan sudu sejuk selama dua puluh minit pada satu masa .

Menurut ibunya lagi , urutan bukanlah satu – satunya rahsia rutin kecantikan dilakukan , bagi memperbaiki kulit wajah , dia kerap memberikan mask yang diperbuat daripada kaki ayam . Ibu menegaskan dia melakukan banyak rawatan kecantikan yang dibuat sendiri dan langsung tidak melakukan pembedahan plastik .

sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Wanita Korea Guna Terapi Sudu Jadikan Anak Gadisnya Cantik”

  1. incoming search “pembunuhan kejam wanita”

    whatt..
    Tempat Ping Blog recently posted…Gambar perkahwinan Shila Amzah secara rahsia di ChinaMy Profile

  2. zyra roxx says:

    macam-macamlah org kuria ni :3
    zyra roxx recently posted…Beri Baju Terus Clash?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge