Video Lawak Gila Serius Tak Tipu! Wakakaka!

video-lawak-1.png

Video Lawak Gila Serius Tak Tipu!

Tadi Dr Fuh g blogwalking jadi silent reader kat blog-blog tempatan. Pastu ada satu tajuk entri ni membuatkan Dr Fuh rasa nak tekan dan lihat apa isi kandungannya. Lepas tu tegok ada 1 video flash. Dr Fuh pon apa lagi, tekan la button play. Tengok-tegok video ala-ala Remi Gaillard. Pergh memang favorite Dr Fuh video-video gini. Tapi kali ni kalau tak salah Dr Fuh dia ni Remi Gaillard versi negara India kot. Jom layan. Sapa tak gelak memang menipu lah. Wakakakakaka
Haaa. Apa macam?sakit perut tak tengok? Hahaha memang berani habis lah mamat tu kan?korang berani buat? Dr Fuh serius tak berani walau dibayar RM10,000 sebulan sekali pun.
Agak-agak korang la, hidup lagi tak mamat hati kering tu?

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

16 thoughts on “Video Lawak Gila Serius Tak Tipu! Wakakaka!”

  1. HAHAHAHHA senget betul mamat ni… agak dia dah tak dek kerja ke hape dok pedajai orang ekekekke ^_^

  2. Anarm says:

    Sakit perut aku dok gelak tengok video.. Memang hati kering betul mamat tu..
    Anarm recently posted…Movie After Earth Cerita Bapa dan AnakMy Profile

  3. liza says:

    lawak terbaik. Memang gila lah mamat tu.

    1. kucinghitam says:

      gila pastu kbiadap
      kucinghitam recently posted…BERADU SEO MELAYU BOLEH SIAPA LAGI HEBATMy Profile

  4. Daxx says:

    hahaha, lawak pak arab memang ganas. Tapi, diorang tak pendam dendam. tu yg bagus tu. hehe
    Daxx recently posted…Tonton: Running Man Episode 149 (Kwon Ri Sae, Park So Hyun, Kim Su Mi, Song Eun Ee, Kim Suk)My Profile

  5. Yan Ty says:

    Kokoot….sepeter…serrr…ngokngeks… Bongeks… Bengong.. sengal… Saiko..huh!!!
    Yan Ty recently posted…Pantai Timur , Aku Datang ! – Day 5My Profile

  6. wakakak lawok gilos
    Potia Casadelarossa recently posted…Pelik ! Penyanyi Jelita Belajar Jadi PelacurMy Profile

  7. kucinghitam says:

    nasib la xjadi macam kes kat rusia tu kena tembak terus sbb nak bt lawak bodo
    kucinghitam recently posted…BERADU SEO MELAYU BOLEH SIAPA LAGI HEBATMy Profile

  8. Ummar Farouk says:

    Haramjadah betol mamat kutty ni. pedajal org giler2 buat aku gelak guling… dahsyat tol!
    Ummar Farouk recently posted…Rahsia Kelakuan Manusia Dengan Merujuk Pada Theory of IcebergMy Profile

  9. syeela says:

    hahaha gile ape dia. kena hempuk skali dgn mesin tebu baru tau hahaa

  10. nego says:

    lawak pecah perot giler…memang kering ini macha
    nego recently posted…#>>Tutorial membeli ProdukMy Profile

  11. o0o says:

    pa benda yg lawaknya?? tu kurang ajar namanya..law dia wat kat aku gitu, mmg mkn kaki la jawabnye

  12. anymois says:

    apa sudoh jd dgn rakyat malaysia.. org yg biadap mcm tu pun nk ketawa… kalau terjadi pada ayah, datuk @ kamu sndiri bagaimana…???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge