“Ubat Jahanam Tu Hancurkan Hidup Saya”

ubat-kuat.jpg

“Ubat Jahanam Tu Hancurkan Hidup Saya”

“Ubat Jahanam Tu Hancurkan Hidup Saya” | Itulah kata-kata mangsa ubat perangsang seks tiruan hanya mahu dikenali sebagai Mokhsin, 52, yang kini terpaksa menjalani rawatan dialisis tiga kali seminggu akibat kesan ubat berkenaan.

Menurut ahli perniagaan yang menggunakan ‘ubat kuat’ dibeli melalui laman web di Internet itu, dia membeli ubat berkenaan selepas berkahwin dengan isterinya berusia 26 tahun berikutan kematian isteri pertama dua tahun lalu.

"Ubat Jahanam Tu Hancurkan Hidup Saya"

“Pada mulanya, saya hanya mengamalkan ubatan tradisional seperti jamu dan juga telur ayam kampung dengan madu apabila isteri baru mendakwa saya kurang bertenaga di ranjang.

“Namun, selepas beberapa bulan mencuba, tenaga saya masih tidak bertambah hingga membuatkan saya mendapatkan nasihat doktor dan rakan,” katanya ketika ditemui Harian Metro selepas menjalani rawatan di sini, semalam.

Mokhsin berkata, dia mempunyai empat anak hasil perkahwinan pertama dengan arwah isterinya dan berhasrat mendapatkan anak dengan isteri barunya itu.

-Jadi berdasarkan kisah yang sadis ini, admin dapat buat kesimpulan bahawa sebelum membuat sebarang keputusan nak beli sesuatu barangan terutama berkaitan dengan kesihatan, kita mesti siasat terlebih dahulu latar belakang barangan tersebut. Jika tidak buruk padahnya!-

sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on ““Ubat Jahanam Tu Hancurkan Hidup Saya””

  1. muja says:

    takutlak rasa ngan ubatan internet nih,, dr fuh tolong cari pasal shaklee boleh? hehehe

  2. amir zahari says:

    Kena beli dari trust provider.. jgn main order online.. kalau beli pun pastikan rujuk dokter.. bahaya betul, Nyawa boleh melayang makan sebarangan ubat..
    amir zahari recently posted…Kucing Pun Tertawakan AkuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge