Tahniah!! Sharifah Aleya Dj HotFM Selamat Nikah Kali Ke-2

Tahniah-Sharifah-Aleya-Dj-HotFM-Selamat-Nikah-Kali-Ke-2.jpg

Tahniah!! Sharifah Aleya Dj HotFM Selamat Nikah Kali Ke-2 | SETELAH hampir dua tahun bersendiri, penyampai radio dan pelakon, Sharifah Aleya kembali menemui cinta baharunya.

Lebih mesra dipanggil Leya, anak sulung kepada Fatimah Abu Bakar itu dilaporkan telah selamat bernikah dengan Miko atau nama sebenarnya Muhammad Azam Abdullah.

Tahniah!! Sharifah Aleya Dj HotFM Selamat Nikah Kali Ke-2a

Tahniah!! Sharifah Aleya Dj HotFM Selamat Nikah Kali Ke-2c Tahniah!! Sharifah Aleya Dj HotFM Selamat Nikah Kali Ke-2d

Memetik laporan Facebook Artis Malaysia, mereka berdua diijabkabulkan di Masjid Al-Mukarramah, Sri Damansara Petaling dalam majlis serba sederhana.

Leya bercerai bekas suaminya pada 29 Februari 2012 dan hasil perkongsian hidup itu, mereka dikurniakan dua anak kembar perempuan Aza Ameena dan Asha Ameena.

Tahniah!! Sharifah Aleya Dj HotFM Selamat Nikah Kali Ke-2b

Tahniah!! Sharifah Aleya Dj HotFM Selamat Nikah Kali Ke-2e Tahniah!! Sharifah Aleya Dj HotFM Selamat Nikah Kali Ke-2f

Sementara itu, melalui laman mikro Twitter adiknya yang juga pelakon popular, Sharifah Amani dipetik sebagai berkata, “syukur alhamdulillah. Selamat semuanya.

“Terima kasih ya ALLAH. Restui mereka dengan cinta, kedamaian dan kegembiraan sehingga ke jannah. Insya-ALLAH. Amin,” katanya

sumber

p/s : Tahniah diucapkan kepada penganti baru Syarifah Aleya yang merupakan penyampai radio Hot Fm yang kini telah selamat di akad nikahkan dengan suami baru selepas sebelum ini gagal dalam perkahwinan pertama. Diharap Leeya berbahagia dengan suaminya kini dan anak anaknya. Tahniah diucapkan 🙂

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Tahniah!! Sharifah Aleya Dj HotFM Selamat Nikah Kali Ke-2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge