Syarat Ketat Tetamu Majlis Perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain

13-GAMBARPra-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Zain-Saidin-Oleh-Annas-Easkey11.jpg

Syarat Ketat Tetamu Majlis Perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain – Syarat ketat tersebut untuk 500 tetamu yang bakal hadir ke majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain yang bakal berlangsung nanti.

Rozita Che Wan dan Zain terikat dengan komitmen dari penaja yang melebihi 3 juta. Majlis perkahwinan mereka yang dibuat di taman dan dilimpahi pelbagai barangan perhiasan dan persalinan pakaian yang sangat mewah membuatkan majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain merupakan majlis yang paling mahal di antara kalangan artis yang lain.

(13 GAMBAR)Pra Perkahwinan Rozita Che Wan & Zain Saidin Oleh Annas Easkey6

Oleh yang demikian, terdapat syarat ketat tetamu majlis perkahwinan rozita che wan dan zain yang sangat ketat ketika majlis perkahwinan tersebut iaitu penganjur akan menyediakan khidmat fotografi tersendiri dan sebarang organisasi media tidak dibenarkan mengambil majlis perkahwinan mereka. Gambar akan diberi sejurus majlis perkahwinan selesai.

Hanya pihak Astro sahaja dibenarkan membuat liputan langsung dan stesen televisyen (TV) lain tidak dibenarkan membuat liputan. Jika mereka mahu menemu bual bakal mempelai, semuanya akan dilakukan pihak produksi Astro. Stesen TV hanya perlu menyediakan soalan kepada Rozita atau Zain untuk diajukan oleh wakil produksi.

Walaupun majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain ini paling mahal setakat ini namun syarat yang diberikan adalah sangat tak wajar. Tapi syarat ini telah pun ditetapkan oleh mereka. Sesiapa yang menjadi tetamu haruslah mengikut syarat.

P/s : Maklumlah.. Perkahwinan artis. Lagi-lagi Ceh Ta. Semua nak yang terbaik. Doakan majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain berjalan dengan lancar pengikut perancangan. Amin

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Syarat Ketat Tetamu Majlis Perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge