Sweetnya Gambar Kanak-Kanak Ini Akibat Idea Dari Si Ayah

Sweetnya-Gambar-Kanak-Kanak-Ini-Akibat-Idea-Dari-Si-Ayah.jpg

Sweetnya Gambar Kanak-Kanak Ini Akibat Idea Dari Si Ayah | Jason Lee , seorang lelaki yang bekerja sebagai jurugambar perkahwinan . Ia mempunyai seorang ibu yang menderita penyakit dengan nama Non – Hodgkins Limfoma . Berkisah dari sini ia mencipta idea – idea foto kreatif untuk anak – anak perempuannya .

Apa hubungannya dengan ibu yang sakit dan foto – foto kreatif ? Ini Jawapannya sejak 2006 penyakit ibunya tidak pernah sembuh , ia membuat potret kreatif dari dua anak perempuannya , Kristin , 8 tahun , dan Kayla , 5 tahun . Ini ia lakukan sehingga cucu tidak perlu bertemu nenek mereka secara terus , agar tidak semakin banyak kuman yang boleh memburukkan lagi penyakit neneknya .

Foto – foto ini dimuat naik dalam sebuah blog peribadi milik Jason . Dari sini , ibu yang sakit pun boleh melihat perkembangan cucu – cucunya yang lucu tanpa bertemu terus .

Jason pun mengatakan tidak akan kehabisan idea untuk terus mengkreasikan foto – foto anaknya .

Sweetnya Gambar Kanak-Kanak Ini Akibat Idea Dari Si Ayah2 Sweetnya Gambar Kanak-Kanak Ini Akibat Idea Dari Si Ayah3 Sweetnya Gambar Kanak-Kanak Ini Akibat Idea Dari Si Ayah4 Sweetnya Gambar Kanak-Kanak Ini Akibat Idea Dari Si Ayah5

sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Sweetnya Gambar Kanak-Kanak Ini Akibat Idea Dari Si Ayah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge