Suspek Buang Al-Quran Di Masjid Limbongan Dikenalpasti

Suspek-Buang-Al-Quran-Di-Masjid-Limbongan-Dikenalpasti.jpg

Suspek Buang Al-Quran Di Masjid Limbongan Dikenalpasti | Pelaku kes buang Al-Quran dalam tandas Masjid Limbongan, Besut telah dikenalpasti dengan tertangkapnya seorang lelaki di Kampung Pengkalan Teras, Keluang malam tadi. Lebih mengejutkan, lelaki berusia 28 tahun itu juga mengaku pernah melakukan perkara yang sama sebelum ini.

Namun begitu, dari maklumat terkini yang diterima, seorang pemuda mengaku sebagai sepupu suspek telah mengeluarkan kenyataan di FB beliau dan telah membuat pengesahan bahawa suspek seorang pesakit mental.

Dalam kejadian semalam, suspek pulang ke rumah dengan kaki yang berdarah dan memberitahu keluarganya dia kemalangan. Suspek telah dibawa ke hospital untuk rawatan dan pihak hospital memaklumkan kecederaan itu akibat terkena serpihan kaca.

Setelah didesak, suspek mengaku melakukan perbuatan itu dan kini berada dalam tahanan polis.

Sepupu suspek juga meminta supaya orang ramai tidak lagi menjadikan suspek sebagai sasaran maki hamun. Beliau juga mengharapkan doa orang ramai supaya sepupunya itu kembali normal seperti sebelum ini.

Suspek Buang Al-Quran Di Masjid Limbongan Dikenalpasti2

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Suspek Buang Al-Quran Di Masjid Limbongan Dikenalpasti”

  1. kucinghitam says:

    macam bongok ja
    kucinghitam recently posted…Jom Tukar Gula Dengan SteviaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge