Subhanallah! Video Lelaki Bisu Disembuhkan Dengan Ayat Al-Quran

Lelaki-Bisu-Sembuh-Dengan-Ayat-Al-Quran.jpg

Subhanallah! Video Lelaki Bisu Disembuhkan Dengan Ayat Al-Quran | Subhanallah! Walhamdulillah! Allahu Akhbar! Bertapa besarnya kekuasaan Allah. Terkedu Dr Fuh lihat video seorang lelaki berbangsa Arab membacakan beberapa ayat al-Quran dan doa memohon kepada Allah untuk menyembuhkan seorang pesakit bisu.

Kelebihan ayat Al-Quran dalam menghindar dan merawat pelbagai jenis penyakit sememangnya tidak boleh dipertikaian. Kitab suci ini merupakan mukjizat terbesar yang diberikan Allah S.W.T kepada Rasulullah s.a.w dan seterusnya disampaikan kepada seluruh umat manusia.

Video yang bakal anda tonton ini merupakan salah satu kaedah rawatan penyakit menggunakan ayat suci Al-Quran oleh seorang yang kami yakin cukup berpengetahuan dalam mengubati pesakit.

Tidak diketahui tarikh atau tempat yang rawatan ini dilakukan, namun anda boleh jadikan ia sebagai iktibar jika ada yang gemar mempersoalkan kebesaran-Nya.Dalam video ini, seorang lelaki yang mengalami penyakit bisu tiba-tiba boleh mengucap dua kalimah syahadah selepas dibacakan ayat Al-Quran.

Samada dia bisu akibat kemalangan atau dari lahir, itu bukan persoalannya.

Memang mengharukan apabila orang yang berada di sekelilingnya turut menangis kesyukuran melihat keajaiban itu.

Allahu Akhbar!

Sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Subhanallah! Video Lelaki Bisu Disembuhkan Dengan Ayat Al-Quran”

  1. kucinghitam says:

    kuasa Allah swt apapun boleh jadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge