Subhanallah!! Jenazahnya Berseri & Kubur Terpancar Cahaya

Subhanallah-Jenazahnya-Berseri-Kubur-Terpancar-Cahaya.jpg

Subhanallah!! Jenazahnya Berseri & Kubur Terpancar Cahaya | Kubur seorang jenazah wanita dikatakan bercahaya ketika hendak dikebumikan. Malah, wajah allahyarhamah juga berseri-seri serta jelas seperti dalam keadaan sedang tersenyum.

Menurut info, allahyarhamah merupakan seorang pesakit kanser yang kuat beribadat telah dikebumikan di tanah perkuburan Changkat Jering. Gambar dibawah diambil oleh sepupunye sendiri. Allahuakbar..

Menurut saudara Shaq Adzwan sebagai waris terdekat,beliau mengizinkan kami untuk menyiarkan artikel ini dan ini adalah sedikit penerangan dari beliau.

Subhanallah!! Jenazahnya Berseri & Kubur Terpancar Cahaya2 Subhanallah!! Jenazahnya Berseri & Kubur Terpancar Cahaya3 Subhanallah!! Jenazahnya Berseri & Kubur Terpancar Cahaya4 Subhanallah!! Jenazahnya Berseri & Kubur Terpancar Cahaya5

“Jenazah Allahyarhamah Adzlin Lin Halimi (Haslinatul Adzlin) dikebumikan di Batu 8, Changkat Jering, Taiping selepas asar.

Allahyarhamah dari Ipoh, Perak dan meninggal di Hospital KL pada 20.4.2014 jam 8.52am (Ahad) kerana menghidap Breast Cancer dan merebak ke tulang sum-sum serta hatinya. Merupakan ibu tunggal kepada 2 orang anaknya iaitu Aina Sofiya dan Amsyar Zarif yang masih kecil.

Sepanjang hayatnya, arwah sangat tabah menghadapi segala dugaan yang dihadapi dan sewaktu sakaratul maut, beliau berzikir LAAILLAH HAILLALLAH selama hampir 4 jam tanpa henti sebelum subuh sehinggalah ke akhir nafasnya yang berhenti perlahan-lahan.”

Al Fatihah….semoga alahyarhama ditempatkan dikalangan insan2 yang beriman dan beramal soleh.

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Subhanallah!! Jenazahnya Berseri & Kubur Terpancar Cahaya”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge