Si Cantik Dilatih Ala Tentera Jadi Bodyguard Wanita

Si-Cantik-Dilatih-Ala-Tentera-Jadi-Bodyguard-Wanita4.jpg

Si Cantik Dilatih Ala Tentera Jadi Bodyguard Wanita | Jika menyebut bodyguard, maka yang terbayang adalah lelaki-lelaki macho memakai kacamata hitam dan pakaian hitam di sekitar orang terkenal, ahli perniagaan kaya atau orang ternama. Namun seiring berkembangnya masa, makin banyak ahli perniagaan wanita yang ingin dijaga bodyguard wanita. Maka semakin banyak juga wanita-wanita cantik perkasa dilatih sebagai bodyguard.

Para calon bodyguard lelaki dan wanita melalui latihan yang sama, mulai dari bela diri, pertahanan, melindungi orang yang mereka jaga, hingga tidak boleh mengeluh semasa botol kaca dihantamkan di kepala mereka.

Si Cantik Dilatih Ala Tentera Jadi Bodyguard Wanita Si Cantik Dilatih Ala Tentera Jadi Bodyguard Wanita2 Si Cantik Dilatih Ala Tentera Jadi Bodyguard Wanita3

Wanita-wanita cantik ini tidak hanya dilatih untuk kuat, tetapi untuk menghadapi pelbagai situasi. Mereka boleh saja berhadapan dengan orang yang mengacukan pistol, mengatasi kes penculikan orang yang harus mereka Menjamin dan bertindak untu keselamatan lain.

Bagi sebahagian orang, latihan-latihan ini kelihatan mengerikan. Namun para calon bodyguard perempuan tahu benar bahawa ini adalah tanggung jawab mereka. Di antara sesi latihan, mereka tetap memberikan senyuman optimis dalam beberapa foto. Salut untuk mereka semua, kerana tidak banyak wanita yang sanggup melalui latihan yang sangat keras ini.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Si Cantik Dilatih Ala Tentera Jadi Bodyguard Wanita”

  1. mselim3 says:

    Assalammualaikum…fuh,

    pehhh kepala kena hentak dengan botol tu… ala tentera betoll… kan.

    mselim3
    mselim3 recently posted…Juwairiyah Binti al-HarisMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge