Sadis! Budak Maut Dihempap TV Di Pusat Asuhan

asasa.jpeg

Sadis! Budak Maut Dihempap TV Di Pusat Asuhan | Gombak: Seorang bayi perempuan maut selepas kepalanya dipercayai dihempap televisyen berukuran 29 inci (73.6 sentimeter) di sebuah pusat asuhan kanak-kanak di Taman Bersatu, Rawang, dekat sini, semalam.

Mangsa, Rabiatul Adawiyah Adlan Zulkarnain yang berusia setahun lapan bulan dipercayai meninggal dunia dalam perjalanan ke Hospital Selayang akibat parah di kepala.

Berikutan itu, bapanya Adlan Zulkarnain Mustafa, 40, membuat laporan di Balai Polis Rawang.

Menceritakan kejadian itu Adlan berkata, dia menghantar mangsa bersama seorang lagi anak perempuannya berusia empat tahun ke pusat asuhan terbabit jam 6.20 pagi sebelum dia ke tempat kerja di sebuah bank di Kuala Lumpur.

“Bagaimanapun, 10 minit kemudian saya menerima panggilan telefon daripada pengasuh itu memberitahu kepala anak saya dihempap televisyenSumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

3 thoughts on “Sadis! Budak Maut Dihempap TV Di Pusat Asuhan”

  1. kesian budak tu
    blogger lelaki recently posted…Cara Menarik Trafik ke Blog BaruMy Profile

  2. vcore says:

    al-fatihah buat beliau

  3. lahabau says:

    innalillah. …tuh pasal aku sanggup jaga anak sendiri lai….tapi nak buek camno kalo sorang je koje mana cukup. …berat mata memandang berat lai bahu yg memikul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge