Restoran Pelik Pesan Menu Skrg 5 tahun Lagi Baru Dapat Makan

Restoran-Pelik-Pesan-Menu-Sekarang-5-tahun-Lagi-Baru-Dapat-Makan.jpg

Restoran Pelik Pesan Menu Skrg 5 tahun Lagi Baru Dapat Makan | Sebuah restoran , Basement Bistro di Amerika Syarikat sangat eksklusif , setiap malam restoran ini hanya memasak 15 hidangan yang disajikan untuk 18 tetamu sahaja . Damon Baehrel , pemilik restoran tersebut membuat senarai tunggu kerana masakan yang ia buat benar – benar istimewa , salah satu hidangan yang terkenal bernama Acorn Ice cream Kon memerlukan masa satu tahun untuk membuat .

Perkara itu disebabkan kerana ia harus mengumpulkan biji – bijian lalu merendamnya selama berbulan – bulan untuk dijadikan bahan asas ais krim istimewa . Kemampuan memasak bekas pelumba motocross ini datang dengan sendirinya . ” Aku tidak pernah melakukan kajian dan belajar dari buku memasak , ” katanya . ” Menurut keluargaku , aku hanya boleh melakukannya sendiri dan inspirasi itu akan datang terus dari alam .

Restoran Pelik Pesan Menu Sekarang 5 tahun Lagi Baru Dapat Makan2 Restoran Pelik Pesan Menu Sekarang 5 tahun Lagi Baru Dapat Makan3 Restoran Pelik Pesan Menu Sekarang 5 tahun Lagi Baru Dapat Makan4

” Untuk dapat menikmati hidangan makan malam di restoran ini diperlukan wang US $ 225 per makanan . Beberapa selebriti terkenal juga masuk dalam senarai tunggu restoran ini seperti Jerry Seinfeld dan Martha Stewart . Bahkan Barrack Obama , dikhabarkan telah menempah meja sejak tahun 2011 . Sejauh ini , Restoran Basement Bistro berjaya memenangi pendapatan sebesar US $ 750 ribu setiap tahun .

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge