Penumpang Pesawat AirAsia X Meninggal Dunia Dalam Kapal Terbang

penumpang-airasia-x-meninggal-dunia-punca.jpg

Penumpang Pesawat AirAsia X Meninggal Dunia Dalam Kapal Terbang | Assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada para pembaca yang dikasihi dan dihormati sekalian. Ajal maut itu semua adalah ketentuan Ilahi. Jika sudah sampai ajal kita, tidak kira dimana jua, malaikat akan sampai tepat pada waktunya tidak kurang sedetik, tidak lebih sedetik untuk mencabut nyawa kita.

Begitulah yang berlaku kepada salah seorang penumpang pesawat AirAsia X yang meninggal dunia ketika penerbangan dari Jeddah.

Penumpang Pesawat AirAsia X Meninggal Dunia Dalam Kapal Terbang. Seorang penumpang disahkan meninggal dunia semasa berada dalam pesawat AirAsia X

Seorang penumpang disahkan meninggal dunia semasa berada dalam pesawat AirAsia X penerbangan D7 171 yang dalam perjalanan menuju Kuala Lumpur dari Jeddah pada Jumaat.

AirAsia X Berhad dalam satu kenyataan ringkas kepada Astro AWANI mengesahkan laporan ini serta memberitahu bahawa ahli keluarga penumpang tersebut serta pihak berkuasa telah dimaklumkan mengenai perkara ini.

“Kami sedang menyediakan segala jenis bantuan yang diperlukan ketika ini,” kata kenyataan tersebut.

Punca kematian belum dapat dikenal pasti.Astro Awani

Innalillahiwainnailahirajiun. Takziah kepada keluarga mangsa. Allah lebih menyayangi beliau.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge