Portal Iklan Jawatan Kosong Terkini Di Malaysia

portal-jawatan-kosong.jpg

Portal Iklan Jawatan Kosong Terkini Di Malaysia | Assalamualaikum dan selamat sejahtera Dr Fuh ucapkan kepada semua pembaca yang dikasihi dan dirahmati sekalian. Harini Dr Fuh nak promote sikit satu portal iklan Jawatan Kosong terkini di Malaysia. Portal ni Dr Fuh lihat ada potensi menjadi sebuah portal Jawatan Kosong yang mampu menyediakan informasi berkenaan jawatan kosong dengan baik dan lengkap.

Careeron9.org merupakan sebuah Portal iklan jawatan kosong terkini di Malaysia di pelbagai sektor iaitu sektor kerajaan dan juga swasta. Pelbagai info terkini jawatan kosong yang boleh anda dapati disana. Portal ini memaparkan iklan-iklan jawatan kosong yang popular dan terkini juga sentiasa dikemaskini setiap hari.

Maklumat yang disediakan boleh dilayari secara percuma tanpa perlu membayar, menarik dan senang untuk memilih iklan mengikut postingan yang terkini.

Jadi seluruh rakyat Malaysia yang sedang mencari pekerjaan yang sesuai tidak perlu membuang masa melayari laman-laman lain untuk mencari iklan jawatan kosong. Para penganggur mahupun yang sudah bekerja yang ingin mendapatkan maklumat terkini secara terus melalui email juga boleh membuat langganan di laman portal careeron9.org yang terdapat di ruangan sidebar sebelah kanan portal.

Penyusunan yang kemas mengikut negeri juga dapat memudahkan lagi para pencari pekerjaan untuk membuat carian mengikut negeri mana yang mereka ingin memohon kerja.

Semoga perkongsian ini memberikan manfaat kepada semua terutamanya kepada yang sedang mencari pekerjaan. Kalau anda rasa berpuas hati dengan laman portal jawatan kosong yang Dr Fuh promote ni korang bolehlah suggest pada rakan-rakan dan saudara mara korang. Benda baik elok dikongsi bersama 🙂

SEMAK JAWATAN KOSONG KERAJAAN DAN SWASTA

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Portal Iklan Jawatan Kosong Terkini Di Malaysia”

 1. mselim3 says:

  Assalammualaikum…

  terima kasih fuh… info nie..tgh cari keje nie.. heheh

  mselim3
  mselim3 recently posted…Sitemap BlogMy Profile

 2. hafiz says:

  Ada peluang lain selain jobstreet..
  hafiz recently posted…Tarikh pembayaran gaji 2014My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge