Pilihan Minuman Untuk Kesihatan

Air.jpg

Pilihan Minuman Untuk KesihatanKesihatan boleh ditakrifkan sebagai keadaan fizikal, mental dan sosial yang elok, dan bukan hanya ketiadaan penyakit atau kelemahan.

COKLAT PANAS RENDAH LEMAK – Campuran koko di dalam secawan coklat panas boleh memberikan kesan kenyang pada anda dan sesuai diminum ketika bersarapan.

HALIA DAN OREN – Halia berkesan untuk membuang angin dalam badan. Oren pula membekalkan sumber vitamin C terbaik yang boleh membantu penghadaman semasa berdiet.

TEH HERBA – Satu cawan teh herba boleh membantu meredakan ketegangan dan tekanan yang dialami sepanjang hari. Ia sesuai dinikmati pada waktu petang. Teh herba juga boleh membantu anda dari mengambil makanan yang banyak akibat tekanan.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

4 thoughts on “Pilihan Minuman Untuk Kesihatan”

 1. kucinghitam says:

  klo pi coffeebeans sure order hot chocolate sedap hehehe

 2. Halia Oren tu x test lg. Tapi kalau Teh halia jgn cte la.. Lepak kedai Mamak je teh halia jadi pilihan…
  Aniqbukhary32 recently posted…Koleksi dialog lawak yang mencuit hati (Part 2)My Profile

 3. VIMAX2U says:

  minum ja air kosong lagi elok
  VIMAX2U recently posted…VIMAXMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge