Tahniah Atas Pernikahan Hattan Dan Arianie (Gambar)

hattan-akad-nikah.jpg

Tahniah Atas Pernikahan Hattan Dan Arianie (Gambar) | Alhamdulillah. Sebuah lagi masjid didirikan. Seperti yang anda maklum, semalam telah berlangsung majlis pernikahan Dato’ Hattan dan wanita yang sebelum ini bekas isterinya iaitu Arianie. Pasangan itu disatukan dengan mas kahwin sebanyak RM300.

Pasangan Hattan dan Arianie selamat diijab kabulkan dengan dua kali lafaz pada pukul 6 petang dalam satu majlis ringkas yang diadakan bertempat di Marriott Putrajaya di sini hari ini.

Hattan dan Arianie sebelum ini pernah bernikah pada 17 Disember 1996 dan dikurniakan seorang anak lelaki bernama Adam Eiman sebelum berpisah dengan talak satu pada 10 Mac 2005.

Tahniah sekali lagi Dr Fuh ucapkan kepada Datuk Hattan dan isteri Arianie atas pernikahan ini. Semoga pernikahan dibulan penuh mulia, bulan Ramadhan 2013 ini memberi 1000 keberkatan dan kekal hingga akhir hayat. In Shaa Allah

Gambar Pernikahan Hattan Dan Arianie

Gambar Pernikahan Hattan Dan Arianie, Perkahwinan Hattan Dan Arianie, Hattan Berkahwin Semula Dengan Arianie, Sekitar Majlis Pernikahan Hattan Dan Arianie Gambar Pernikahan Hattan Dan Arianie, Perkahwinan Hattan Dan Arianie, Hattan Berkahwin Semula Dengan Arianie, Sekitar Majlis Pernikahan Hattan Dan Arianie Gambar Pernikahan Hattan Dan Arianie, Perkahwinan Hattan Dan Arianie, Hattan Berkahwin Semula Dengan Arianie, Sekitar Majlis Pernikahan Hattan Dan Arianie Gambar Pernikahan Hattan Dan Arianie, Perkahwinan Hattan Dan Arianie, Hattan Berkahwin Semula Dengan Arianie, Sekitar Majlis Pernikahan Hattan Dan Arianie Gambar Pernikahan Hattan Dan Arianie, Perkahwinan Hattan Dan Arianie, Hattan Berkahwin Semula Dengan Arianie, Sekitar Majlis Pernikahan Hattan Dan Arianie Gambar Pernikahan Hattan Dan Arianie, Perkahwinan Hattan Dan Arianie, Hattan Berkahwin Semula Dengan Arianie, Sekitar Majlis Pernikahan Hattan Dan Arianie Gambar Pernikahan Hattan Dan Arianie, Perkahwinan Hattan Dan Arianie, Hattan Berkahwin Semula Dengan Arianie, Sekitar Majlis Pernikahan Hattan Dan Arianie Gambar Pernikahan Hattan Dan Arianie, Perkahwinan Hattan Dan Arianie, Hattan Berkahwin Semula Dengan Arianie, Sekitar Majlis Pernikahan Hattan Dan Arianie

Sumber Gambar :  REDPhotography

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

8 thoughts on “Tahniah Atas Pernikahan Hattan Dan Arianie (Gambar)”

 1. nego says:

  utungla kawin lagi,tapi ape kek dia camtu…nk lari lg ke huhu
  nego recently posted…#>>Tutorial membeli ProdukMy Profile

  1. kucinghitam says:

   kreatif nak tunjuk lepas nie xleh lari dah tu dia pijak kain kan

 2. adela says:

  As Salam,

  Tahniah kepada Hattan dan Arieani semoga jodoh berkekalan sehingga ke hujung nyawa sudah tentunya anak mereka amat gembira sekali. Amin.

 3. kucinghitam says:

  bagus la rujuk balik

 4. Alhamdulillah.. Tahniah dato’ Hattan dan isteri. Semoga bahagia dunia hingga ke syurga. In sha ALLAH
  Fifiyfitrianiee recently posted…BACA NI,ADIK-ADIK YANG TENGAH BERCINTAN CINTUN.My Profile

 5. kucinghitam says:

  doa si anak tue semoga kekal
  kucinghitam recently posted…JOM BUAT DUIT RAYA DALAM USD DENGAN STEMCELLMy Profile

 6. Tahniah Atas Pernikahan Hattan Dan Arianie (Gambar) | Fuh.My

 7. kucinghitam says:

  beraya as family sweet
  kucinghitam recently posted…JOM BUAT DUIT RAYA DALAM USD DENGAN STEMCELLMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge