Perempuan Dilaporkan Bunuh Diri Di Centre Point Sabah

kes-bunuh-diri-centre-point.jpg

Perempuan Dilaporkan Bunuh Diri Di Centre Point Sabah | Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua para pembaca yang dikasihi dan dirahmati sekalian. Tadi terlihat satu berita di news feed facebook Dr Fuh kecoh tentang kematian seorang wanita yang terjatuh dari tingkat 6 bangunan Centre Point, Kota Kinabalu Sabah. Wanita itu dilaporkan telah membunuh diri. Namun hal ini belum disahkan pihak berkuasa sama ada kes bunuh diri atau sebaliknya.

Berdasarkan gambar, sepertinya tidak logik seorang wanita ingin membunuh diri dan membawa beg tangan bersama untuk terjun dari bangunan. Walau bagaimana pun, satu status dari mangsa telah dimuat naik mungkin boleh dijadikan bukti bahawa wanita tersebut membunuh diri berdasarkan ayat beliau “Jump from the building is crazy thing. But that is my choice”.

Rujuk gambar Perempuan Dilaporkan Bunuh Diri Di Centre Point Sabah dibawah

[sociallocker id=”17841″]

Perempuan Dilaporkan Bunuh Diri Di Centre Point Sabah

[/sociallocker]

Namun Dr Fuh tidak dapat memastikan kesahihan status tersebut kerana status itu hanya dapat dibaca oleh rakan facebook beliau sahaja.

Siasatan sedang dijalankan, semoga pihak berkuasa dapat menerangkan punca kematian secepat mungkin bagi mengelakkan pelbagai spekulasi timbul. Takziah kepada keluarga mangsa.

p/s – kalau benar status itu ditulis oleh mangsa sendiri, siapakah Gulam Larkins yang dimaksudkan tersebut? Mungkin lelaki itu boleh membantu siasatan.

Sumber Asal

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Perempuan Dilaporkan Bunuh Diri Di Centre Point Sabah”

  1. Anuar says:

    Semakin menjadi-jadi berita tentang kes bunuh diri sekarang ni.. Saya nak tahu tentang kesahihan tentang berita ini.. Harap Dr Fuh boleh mendapatkannya..
    Anuar recently posted…Tips Lulus Peperiksaan Penolong Pegawai Arkib S27My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge