Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China

Pelik-Rawatan-Kecantikan-Khas-Untuk-Mayat-di-China.jpg

Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China | Benarkah pusat kecantikan khas untuk untuk orang yang sudah meninggal ? Ya memang benar , ini lah yang berlaku di Chongqing , China . Sebuah rumah mayat di kawasan ini cuba cara baru yang menarik memberikan high – end perkhidmatan rawatan kecantikan untuk para pelanggannya adalah orang mati ini . Mulai dari persiapan pengebumian hinggalah kecantikan disediakan oleh rumah mayat ini .

Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China2

Pekara ni telah menjadi kontroversi besar dan ramai yang mengkritik langkah yang dipilih tersebut . Dipetik dari South China Morning Post , rawatan khusus untuk orang mati ini meliputi cuci rambut hingga urut kaki . Entah untuk tujuan apa perkhidmatan ini dilakukan , namun ini memang menjadi sebuah perniagaan dalam bidang persiapan pengebumian yang mewah .

Syarikat ini melakukan demonstrasi secara terus , di mana dibentangkan satu siri perkhidmatan mandi , urut profesional untuk berehat badan untuk membolehkan kehidupan yang lebih selesa kepada si mati .

Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China3 Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China4 Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China5 Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China6 Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China7 Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China8

sumber

p/s : Rawatan kecantikan khas untuk mayat ini sebenarnya benda yang merepek dan tak masuk akal serta hanya pembaziran semata-mata.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Pelik ! Rawatan Kecantikan Khas Untuk Mayat di China”

  1. hanari says:

    Tidak memiliki manfaat walau tujuan mereka ada alasannya
    hanari recently posted…Penyakit StrokeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge