Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu

Pelik-Dan-Unik-Rumah-Mewah-Dalam-Sebongkah-Batu.jpg

Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu | Dengan pemandangan laut di depan mata, ‘The Truffle’ adalah rumah percutian yang luar biasa yang dibina dalam batu. Rumah batu konkrit ini terletak di Costa de Morte, Sepanyol dan direka oleh Ensamble Estudio bekerjasama dengan Ricardo Sanz dan Javier Cuesta. Rumah seluas 25 meter persegi dengan hiasan minimalis ini mempunyai segala yang anda perlukan untuk percutian yang damai, termasuk tempat tidur dan tempat mandi.

Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu2 Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu3 Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu4 Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu5 Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu6 Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu7 Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu8 Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu9 Pelik Dan Unik ! Rumah Mewah Dalam Sebongkah Batu10

sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge