Brader Muka Biasa2 Ini Kongsi Bagaimana Gadis Persis Korea Boleh Sangkut Dengannya

211.jpg

Ini kisah aku, kisah yang benar-benar mengubah hidup aku!!

“Perfume ni memang AJAIB dan PELIK !!Tak masuk akaii baq hang”

Aku seorang lepasan Ijazah dalam jurusan Perakaunan dari UUM. Seumur hidup aku tak pernah bercinta. Oopss.. bukan takde nafsu, tapi aku ni jenis takde keyakinan diri tambahan pulak bile berdepan dengan perempuan mula la menggelabah bagai. Almaklum la muka aku ni tak jambu, biasa-biasa je, kadang-kadang orang kata muka aku ni muka pecah rumah. Hahaha. Jibake la!

Lepas je Degree,aku terus bekerja di salah sebuah syarikat swasta di KL. Besar jugak la syarikat ni. Masyuk beb, gaji starting campur elaun semua dalam RM 3000. Aku bekerja di department perakaunan. Ye la budak akaun takkan nak kerja cleaner ye dok? Dekat office aku ni campur skali dengan deparment HR.

Ni yang aku nak cite ni. Dekat office aku ni ramai gadis-gadis cun melecun. Memang tak senang duduk aku. Duduk dalam aircond pon boleh berpeluh. Tapi dalam banyak-banyak yang cun ni aku dok perati je awek sorang ni. Dia punya cun lain macam, dah macam awek korea bertudung dah aku nengoknye. Tiap kali tengok muka dia mula la jantung aku berdegup laju. Adakah ini dinamakan cinta? hahaha! Nama aweks tu Nisya.

Nak dijadikan cerita, suatu hari aku beranikan diri tanya kawan lelaki aku yg Nisya ni single lagi ke? Ciss dia boleh gelakkan aku abis satu deparment kecoh. Nasib baik depa tak tau aku tanya apa. Si Nisya ni mmg single tapi member aku ckp kalau aku dpt tackle Nisya dia belanje makan fastfood seminggu!! Sebab si Nisya ni dah ramai yang try tapi kena reject mentah-mentah je!

Balik rumah aku tny pendapat housemate aku, macam mana nk tackle si Nisya ni. Nisya ni memang jenis tak layan lelaki, ego tinggi. Housemate aku kata kalau hang suka kat someone baik hang terus terang ja. Perempuan ni suke lelaki yg berterus terang. Aku pon apa lagi, amek terus handset aku whatsapp dia. Sembang sembang sekejap pastu aku terus terang kat dia aku minat dia. Then nak tau apa jadi? jeng..jeng..jeng…!

Terus aku kene block!!Tebai muka gila baq hang esok tu aku p keja lalu dpn dia muka bengis gila!!Menyesal aku ikut cakap housemate aku!!Sejak dari tu si Nisya ni tak pernah tegur aku dah. Nak dipendekkan cerita, 2 minggu lepas tu aku ada terbaca satu iklan dekat FB Pherodise, Wangian pemikat no 1. Macam mengarut ja. Tapi bila aku baca testimoni dia perghh macam tak masuk akai!! Amoi, mak datin, awek arab, awak purdah semua ada. Huhu!

Biasa la org dh terdesak, aku pon apa lagi aku oder la sebotol. Nasib baik time tu tgh promosi 50%. Harini aku order, esok dh smpai. Aku suruh pos ke alamat umah, baek punya dia seal. Bau dia, perghh aku yang laki pon boleh cair apatah lagi aweks2 diluar sana. Haha. Tapi bukan nak gebang weh, serius bau dia power!

Esoknya aku pakai la perfume tu p keja. Lepas punch kad aku berjalan melepasi sorang-sorang aweks dalam ofiice tu, giler la semua menjeling kat aku, tak tau la aku yang perasan syoq sendiri ka memang perfume Pherodise tu yang menjadi! Tapi yang pelik si Nisya ni buat bodoh je. Takde pulak dia pandang aku. Ciss!! pasrah beb!

Dalam pukul 1 tengahhari macam tu aku dikejutkan dengan satu whatsapp dari Nisya. Perghh!! dia dh unblock aku weii!!! Yang lagi mengejutkan tiba-tiba dia mintak maaf kat aku dan ajak lunch, dia nak belanja tanda minta maaf katanya. Giler baq hang, aku mcam tak keruan rasa. Sejak dari tu aku makin rapat dgn Nisya dan skrg dah dekat 3 bulan aku couple dgn dia. Menangis la kawan aku yg janji nak belanja 1 minggu tu. Hahaha!!!

Serius beb gila penangan Perfume ni. Aku jadi makin bertambah keyakinan diri. Ni aku cerita kat korang je, dekat kawan-kawan aku malas nak cerita kang abis deorang sailang aweks aku. Haha!

———————————————————–

So kepada korang yang berminat nak cuba Perfume Pherodise boleh baca sedikit details bawah ni terlebih dahulu 😀

WANGIAN BANGSAWAN, WANGIAN YANG PALING DISUKAI GOLONGAN WANITA – TERBUKTI!

★Minyak Wangi Ini Sangat “LUAR BIASA”★

Memang Best Giler..!! Boleh Dibawa SOLAT ✔✔

AMARAN:✘ Ini bkn perfume biasa, pempuan bau kompem jatuh cinta. 100% terbukti berkesan sepantas 7 saat.

★Nak Order Sementara Stock 1/2 Harga Masih Ada?★

✔ Ada 30 Hari Jaminan “Money Back”
✔ Harga Berbaloi 100% Original
✔ FREE Pos Laju 1 Hari Sampai
✔ Service Cekap & Pantas

✔ Nak Beli Sekarang?
✔ Nak Lihat Gambar Produk??
✔ Nak lihat tesstimoni pelik-pelik??

Wasapp terus kod promosi ► “PD30” Ke 011-4072 2980
Wasapp ► “PD30” Ke 011-4072 2980
Wasapp ► “PD30” Ke 011-4072 2980

Atau tekan link bawah ni :
http://www.wasap.my/601140722980

Wasapp Kami Terus Bos Senang Urusan Jual Beli.

!!!DIJAMIN PUAS HATI!!!

TESTIMO yang tak masuk akal!

P/S – Gambar sekadar hiasan <3

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge