Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir

Pasar-Mengerikan-Barangan-Pemujaan-Untuk-Ahli-Sihir.jpg

Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir | Jika anda berpendapat bahawa ahli sihir dan pengamal perubatan tidak mempunyai tempat untuk membeli barangan kotor mereka, anda adalah salah. Dalam post ini, anda akan melihat gambar-gambar pelbagai pasar barangan untuk ahli-ahli sihir, yang terletak di pelbagai tempat.

Dalam pasar ini, ahli-ahli sihir boleh membeli buku-buku ejaan, herba, ramuan, ramuan cinta, azimat untuk nasib baik, kemenyan, lilin daripada roh-roh jahat, perkara yang perlu dilakukan dalam ritual dan banyak artikel menyeramkan dan menjijikkan.

Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir2

Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir3 Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir4

Barangan untuk upacara ritual atau pemujaan seperti mumia haiwan atau bangkai haiwan dalam bahagian-bahagian, dan katak, kelawar kering, janin llama, tengkorak lembu, kepala kering monyet, kerbau, harimau dan haiwan lain masih sempurna.

Gambar-gambar yang disertakan adalah Pasar ahli-ahli sihir di (Bolivia) dan pasar ahli-ahli sihir di Peru, Mexico dan negara-negara di Afrika

Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir5 Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir6 Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir7 Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir8 Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir9 Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir10 Pasar Mengerikan Barangan Pemujaan Untuk Ahli Sihir12

sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge