Pasangan Kembar Buat Pembedahan Plastik Dan Berkongsi Kekasih

Pasangan-Kembar-Hobi-Buat-Pembedahan-Plastik-Dan-Berkongsi-Kekasih2.jpg

Pasangan Kembar Buat Pembedahan Plastik Dan Berkongsi Kekasih | Menjadi kembar pastinya membuat orang keliru untuk membezakannya. Namun pasangan kembar ini tidak puas hanya menjadi mirip saja. Mereka bahkan rela melakukan pembedahan plastik untuk mengejar gelaran kembar yang tak boleh dibezakan.

Anna dan Lucy Decinque mengaku telah menghabiskan US $ 200 ribu untuk melakukan pelbagai pembedahan plastik agar kelihatan semakin mirip. Di awalnya, mereka mula melakukan pembedahan implan bibir supaya kelihatan lebih seksi. Setelah itu dilanjutkan dengan pembedahan pembesaran payudara, tatu kening dan lain-lain.

Pasangan kembar asal Australia ini mengaku bahawa dengan persamaan yang benar-benar serupa membuat mereka boleh berkongsi teman lelaki. Kekasih mereka rata-rata tak boleh membezakan wajah si kembar sehingga tidak sedar jika telah ditukar. Tidak hanya itu saja, mereka juga kerap menukar lelaki demi mencapai kepuasan.

Pasangan Kembar Hobi Buat Pembedahan Plastik Dan Berkongsi Kekasih2 Pasangan Kembar Hobi Buat Pembedahan Plastik Dan Berkongsi Kekasih3 Pasangan Kembar Hobi Buat Pembedahan Plastik Dan Berkongsi Kekasih4 sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge