Otak Ditemui Dalam Sos Tomato? Gila!!

otak-dalam-sos.jpg

Otak Ditemui Dalam Sos Tomato? Gila!! | Memang tidak lalu dibuatnya apabila seorang wanita bergelar ibu kepada tiga anaknya terkejut apabila botol sos tomato yang dibelinya mengandungi satu ketulan objek yang pelik. Difahamkan ketulan objek itu sudah berada dalam botol sos tersebut sejak ia dibeli di pasar raya. Wanita ini juga mendakwa ketulan objek tersebut seakan-akan seperti ‘otak‘ manusia. Sejauh manakah kebenaran ini? Pihak berkuasa sedang menjalankan siasatan.

LONDON – Seorang ibu kepada tiga anak terkejut selepas menemui ‘otak’ di dalam sos tomato ketika sedang menyediakan hidangan untuk keluarganya, minggu lalu.

Jullen Marter, 47, dari Worcester, Britain mendakwa ketulan objek pelik yang berukuran garis pusat 10 sentimeter itu ditemui terapung pada permukaan bawah bekas sos terbabit.

“Ia kelihatan seperti otak dan turut menyebabkan sos yang sepatutnya berwarna merah bertukar kehitaman,” katanya lagi.

Susulan daripada penemuan mengerikan itu, Marter bertindak membuat aduan di bahagian talian khidmat pelanggan produk tersebut, namun ditertawakan oleh pekerja terbabit, laporan dipetik dari DailyMail.

Sumber Asal

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Otak Ditemui Dalam Sos Tomato? Gila!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge