Ngeri !! Lelaki Maut Ditikam Dalam Masjid

Ngeri-Lelaki-Maut-Ditikam-Dalam-Masjid.jpg

Ngeri !! Lelaki Maut Ditikam Dalam Masjid | JOHOR BAHRU: Seorang lelaki ditemui maut selepas ditikam seorang bekas pesakit Hospital Permai di dalam Masjid Al-Muslihum hospital terbabit, di sini, malam tadi.

Dalam kejadian kira-kira 7.30 malam itu, mangsa yang masih belum dikenal pasti identiti sepenuhnya itu juga adalah bekas pesakit hospital berkenaan.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara (JBU, Asisten Komisioner Mohd Khamsani Abd Rahman berkata, pihaknya menerima panggilan kecemasan pada 7.53 malam daripada seorang lelaki yang melaporkan kejadian.

“Ketika anggota dan pegawai tiba di lokasi kejadian suspek tidak melarikan diri dan mengaku menikam mangsa.

“Tiada saksi yang menyaksikan kejadian kerana kesemua individu yang berada di dalam masjid itu sedang menunaikan solat Maghrib,” katanya di sini.

Mohd Khamsani berkata, siasatan lanjut masih dijalankan terutama meneliti sebab kejadian dan butir peribadi mangsa selain suspek.

sumber : hmetro.com.

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge