Ngeri! Gigi Gadis Korea Menjadi Teruk Selepas Pembedahan Plastik

gadis-korea.jpg

Ngeri! Gigi Gadis Korea Menjadi Teruk Selepas Pembedahan Plastik | Yang Hye Ran telah muncul di kaca TV dan menceritakan pada orang ramai mengenai pengalaman buruknya selepas pembedahan plastik. Dia telah menjalani pembedahan plastik di sebuah pusat yang haram tetapi murah bayarannya. 

Selepas beberapa suntikan, mulutnya dan giginya menjadi semakin teruk. Dia sendiri terkejut dengan kesan itu dan dia terpaksa hidup sebegitu untuk lebih 10 tahun kerana tak mampu untuk mengubahnya.

Dia bernasib baik kerana baru-baru dia mendapat sumbangan dari orang ramai untuk membantunya mengatur balik mulutnya itu.

Pembedahan Plastik

<img class="size-medium wp-image-8530 aligncenter" alt="Kesan Pembedahan Plastik” src=”http://fuh.com.my/wp-content/uploads/2013/11/Kesan-Pembedahan-Plastik-300×195.jpg” width=”300″ height=”195″ />

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Ngeri! Gigi Gadis Korea Menjadi Teruk Selepas Pembedahan Plastik”

  1. Bedah masalah, x pedah pun masalah… Kesian dia
    Aniqbukhary32 recently posted…Maksud ‘berhijab’ yang cukup menyentuh dari Oki Setiana DewiMy Profile

  2. kucinghitam says:

    haha padan muka tak reti bersyukur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge