Negeri Sembilan Vs Johor Darul Takzim 2 Julai 2013 Liga Super

Negeri-Sembilan-Vs-Johor-Darul-Takzim-2-Julai-2013-Liga-Super.jpg

Negeri Sembilan Vs Johor Darul Takzim JDT 2 Julai 2013 Liga Super

Selepas menanggung kesedihan akibat kekalahan ditangan pasukan Kelantan pada perlawanan akhir Piala FA 2013, Johor Darul Takzim hari ini akan turun dalam aksi Liga Super 2013 menentang pasukan tuan rumah Negeri Sembilan. Dengan hanya berbaki dua perlawanan untuk mengakhiri Liga Super musim 2013, JDT harus memenangi perlawanan ini untuk bersaing merebut kejuaraan Liga Super 2013.

Walaubagaimana pun, misi untuk menjuarai Liga Super 2013 tampak sukar kerana pasukan di tempat pertama iaitu Lions XII mendahului 4 mata dan cuma perlukan 1 kemenangan untuk mengesahkan kejuaraan mereka bagi musim 2013 ini.

Dengan hanya berehat 3 hari setelah perlawanan final Piala FA 2013 menentang Kelantan pada hari sabtu lepas, jurulatih pasukan JDT Fandi Ahmad sudah semestinya akan mengatur strategi terbaik dan memperbaiki kelemahan jentera pasukannya untuk memenangi perlawanan ini. Perlawanan yang akan berlangsung di Stadium Tunku Abdul Rahman Paroi ini akan berlangsung pada jam 8:45 malam. Safee Sali dan juga Andrezinho mungkin tidak dapat diturunkan berikutan kecederaan yang dialami. Namun itu bukanlah penghalang buat JDT untuk memenangi perlawanan ini.

Negeri Sembilan yang menghuni kedudukan tercorot Liga Super musim ini dengan hanya menang dalam satu perlawanan sahaja dilihat bakal memberikan saingan sengit mereka setelah berehat agak panjang. Mereka sudah pasti tidak mahu melihat pasukan mereka terus longlai dalam kancah Liga Super ini. Tambahan pula dengan sokongan padu penyokong mereka pasti akan merancakkan plagi perlawanan malam ini.

Walaupun skuad rusa sudah dijamin akan turun ke liga perdana pada musim hadapan, para pemain akan menunjukkan aksi terbaik mereka bagi menawan hati jurulatih pasukan lain untuk melamar mereka menyertai pasukan tersebut musim hadapan. Jadi tiada alasan untuk pasukan Negeri Sembilan menyerah diri dalam dua perlawanan terakhir mereka ini.

Jadi adakah rusa akan mengganas dan menunjukkan keberaniannya atau adakah Harimau Selatan bangkit daripada kekecewaan mereka pada Sabtu lalu ditangan Kelantan??sama-sama kita saksikan siaran langsung di Astro Arena 801 pada malam ini. Tiada perkongsian link live sttreaming daripada Dr Fuh. Kalau nak tengok google lah sendiri. Melayu Boleh!! ehh tiba-tiba pulak. Sori-sori. Malaysia Boleh!! Hehehehe

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

19 thoughts on “Negeri Sembilan Vs Johor Darul Takzim 2 Julai 2013 Liga Super”

  1. Daxx says:

    Luaskan kuasamu JOHOOO! heheehe
    Daxx recently posted…Epic! Lukisan Potret Kartun Anime Pada Sawah Di Jepun + 8 GambarMy Profile

    1. kucinghitam says:

      xtgk x layan hahaha

  2. nabila biela says:

    walaupom sy org pantai timur…tp JDT tetap dihatikuuu…wuuu
    nabila biela recently posted…Short Segmen By Syiera!My Profile

  3. kucinghitam says:

    cik biela mesti minat kat mat yo nie hahahaha
    kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

  4. kucinghitam says:

    yg layan pun time suka sea lawan indo tu ja
    kucinghitam recently posted…ANNE NGASRI MENGANDUNGMy Profile

  5. 324167 911224I consider something really special in this website . 582626

  6. 982613 169978This will be a terrific blog, will you be involved in doing an interview regarding just how you designed it? If so e-mail me! 217166

  7. 430241 906737I really like the appear of your internet site. I lately built mine and I was seeking for some style concepts and you gave me some. Could I ask you whether you developed the internet site by youself? 127539

  8. 673352 263098This web-site can be a walk-through rather than the information you wished about it and didn

  9. 277574 370780I really like your writing style, wonderful information, thankyou for posting : D. 365591

  10. 900650 816930Oh my goodness! a wonderful post dude. Thanks a whole lot Nevertheless I will likely be experiencing trouble with ur rss . Don

  11. 705340 213714Hey! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I

  12. 593811 840317Keep all the articles coming. I adore reading via your issues. Cheers. 918469

  13. 396321 936198Spot lets start function on this write-up, I truly believe this wonderful web site requirements additional consideration. I

  14. 727709 684882My spouse and I stumbled over here from a different website and thought I may as well check things out. I like what I see so now i

  15. guitar books says:

    40182 883457Following study a couple of of the content for your web site now, i genuinely as if your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and are checking back soon. Pls have a look at my web site too and told me in the event you agree. 715237

  16. 754754 958694A truly exciting examine, I might possibly not concur entirely, but you do make some truly legitimate points. 582089

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge