NASA Sahkan Matahari Akan Terbit Dari Barat Tahun 2015?

NASA-Sahkan-Matahari-Akan-Terbit-Dari-Barat-Tahun-2015.jpg

NASA Sahkan Matahari Akan Terbit Dari Barat Tahun 2015 | Kejadian pelik namun ianya sudah di tulis dalam Al-Quran tentang tanda khiamat. Ini salah satunya.

Di sebalik pelbagai kejadian pelik yang berlaku di seluruh dunia seperti tsunami, gempa bumi, hujan ais dan sebagainya, satu fakta yang pasti mengejutkan kita ialah perubahan mendadak musim dan pergerakan matahari.

Menurut fakta yang dikeluarkan oleh NASA, perubahan medan kutub utara semakin laju berbanding abad ke-18. Pada tahun 1904, kelajuan pergerakkan medan kutub utara ke arah timur laut hanyalah 9 batu setahun.

Bagaimanapun, kadar tersebut meningkat secara mendadak kepada 35 batu setahun pada tahun 2007. Lebih mengejutkan, pada tahun 2013, kelajuan pergerakkan itu dikatakan meningkat kepada 26 batu sebulan, menjadikan arah matahari terbit akan berubah dari arah timur ke barat pada tahun 2015.

NASA Sahkan Matahari Akan Terbit Dari Barat Tahun 2015-2

Bagaimanapun, semua ini adalah jangkaan manusia, namun Allah lebih tahu segala benda yang bakal dan akan terjadi. Boleh jadi ianya sebagai petunjuk dan tanda kepada hampirnya khiamat kepada kita. Allahualam. Sebagai muslim, kita hanya perlu bersedia kerana kesemua tanda tanda akhir zaman telah pun berlaku.

Persiapkanlah diri, teguhkan iman dan bersiaplah menghadapinya. Janji Allah itu pasti. Subhanallah..

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “NASA Sahkan Matahari Akan Terbit Dari Barat Tahun 2015?”

  1. Apa yang tertulis dalam Al Quran itu benar…
    lekatlekitgurl recently posted…MAK NYAH & PENGKID BAKAL DI PENJARAKAN??My Profile

  2. Allah yang tentukannya! >< m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge