Monday Blues!!

monday-blues.jpg

Monday Blues!!| Apakah Monday Blues tu? Moday Blues tu lebih kurang macam “tidak suka  akan hari Isnin”. Puncanya adalah faktor teknikal waktu bekerja yang wujud dalam dunia ini yang semuanya bermula hari Isnin. Jadi fenomena Monday Blues ni boleh dikatakan masalah secara global la. Semua org ada..kan?

Jadi mari kita positifkan mind set kita dengan mengakatan “TIDAK KEPADA MONDAY BLUES!!

say this daily

“Elakkan fokus pada benda yang kita tidak Ada, teruskan bersyukur pada segala nikmat yg kita Ada. InsyaAllah bertambah segala nikmat Allah. ” – Prof Dr. Muhaya

Sentiasa katakan ” Saya akan jalani kehidupan dengan tujuan mendapat husnul khatimah dan  niat dalam hati kita buat sesuatu pekerjaan itu kerana Allah. ” InsyaAllah kita akan lebih bersemangat dan bertenaga untuk memulakan sesuatu pekerjaan itu.  Mulakan setiap pekerjaan anda dengan Bismillah .

Like Monday Blues

Nota LN : Jadikan hari Isnin anda lebih bersemangat dan bertenaga. Cuba kikis sedikit demi sedikit perasaan malas bangun pagi dan MONDAY BLUES  anda itu..

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Monday Blues!!”

  1. Hahaha.. Entry nie betul2 nak kenakan saya nie.. x suka isnin sebab pagi dan petang saya ada kelas… penat dowh! Hehe
    Aniqbukhary32 recently posted…Maksud ‘berhijab’ yang cukup menyentuh dari Oki Setiana DewiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge