Menakjubkan !! Pil Vitamin D Yang Boleh Mengeluarkan Cahaya

Menakjubkan-Pil-Vitamin-D-Yang-Boleh-Mengeluarkan-Cahaya6.jpg

Menakjubkan !! Pil Vitamin D Yang Boleh Mengeluarkan Cahaya | Pereka Perancis, Quentin Vaulot dan Goliath Dyèvre ingin mengedarkan vitamin D dalam bentuk pil cahaya seperti matahari bersinar. Kurangnya sinaran matahari pada musim sejuk boleh menyebabkan kemurungan, gangguan kulit, masalah kesihatan, dan kemurungan.

Pil vitamin D yang boleh mengeluarkan cahaya akan mengembalikan kecergasan hidup anda. Pil Vitamin D Yang Boleh Mengeluarkan Cahaya dibuat oleh Vaulot & Dyèvre untuk Lyon Festival of Lights.

Menakjubkan !! Pil Vitamin D Yang Boleh Mengeluarkan Cahaya2 Menakjubkan !! Pil Vitamin D Yang Boleh Mengeluarkan Cahaya3 Menakjubkan !! Pil Vitamin D Yang Boleh Mengeluarkan Cahaya4 Menakjubkan !! Pil Vitamin D Yang Boleh Mengeluarkan Cahaya5 Menakjubkan !! Pil Vitamin D Yang Boleh Mengeluarkan Cahaya6

Inilah pil hasil dari ciptaan mereka. Menarik tak? Kemungkinan rekabentuk pil yang ada cahaya membantu sesiapa sahaja yang takut pada ubat dan semestinya fungsi pil bercahaya ini ada fungsi yang tersendiri bagi mencerdaskan hari-hari seharian.

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge