Mayat Berjubah Putih Di Temui Di Dalam Semak

mayat.jpeg

Tergempar! Kali ini mayat berjubah putih ditemui di mati di dalam semak. Kes ini masih lagi dalam siasatan Pihak berkuasa, tetapi apa apa pun sama sama kita tunggu kemaskini berita daripada pihak polis

Betul lah firman Allah “Dia lah yang menghidupkan dan yang mematikan, dan kepadaNyalah kamu akan dikembalikan untuk menerima balasan. (Surah Yunus, 10:56)” Apa apa pun jangan kita membuat sebarang spekulasi tentang kematian ini, tunggu lah siasat dari polis.

Mayat Berjubah Putih Di Temui Di Dalam Semak | KANGAR: Mayat lelaki dipercayai warga tempatan lengkap berjubah putih ditemui beberapa pekerja penyelenggaraan jalan di dalam parit usang di Jalan Sungai Batu Pahat menghala ke Kawasan Rekreasi Bukit Air di sini kira-kira jam 1 tengah hari tadi.

Mayat Berjubah Putih Di Temui Di Dalam Semak

Ketua Polis Daerah Kangar Superintendan Abdul Rahman Mohd Noordin berkata, pihaknya yang masih menyiasat di lokasi kejadian.

Polis masih belum dapat mengenal pasti sama ada terdapat unsur jenayah dengan penemuan mayat berkenaan.

Artikel ini disiarkan pada : 2014/01/21

Sumber

Daripada Abu Hurairah Radhiallahu ‘Anhu katanya,, Rasulullah SAW telah bersabda : Jika anak Adam meninggal, maka amalnya terputus kecuali dari tiga perkara, sedekah jariyah (wakaf), ilmu yang bermanfaat, dan anak soleh yang berdoa kepadanya.” (HR Muslim).

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Mayat Berjubah Putih Di Temui Di Dalam Semak”

  1. yumida says:

    kesian…moga pihak polis dpt mencari identiti mangsa lantas memaklumkan pd keluarga mangsa
    seram..di mana2 ada jenayah
    yumida recently posted…Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.comMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge