Manusia Aneh Mempunyai Wajah Dan Kepala Bersaiz Raksasa

Manusia-Aneh-Mempunyai-Wajah-Dan-Kepala-Bersaiz-Raksasa.jpg

Manusia Aneh Mempunyai Wajah Dan Kepala Bersaiz Raksasa | Sain Mumtaz yang tinggal di Lahore , Pakistan sewaktu kecil beliau mengidap sindrom Proteus , yang membuat beberapa bahagian tubuhnya terus menerus tumbuh menjadi besar . Walau sudah diterima di oleh penduduk di tempat tinggalnya , Sain , kerap kali merasa terasing lantaran mempunyai fizikal berbeza dengan orang normal .

Namun berkat kasih dan sokongan semangat yang diberikan oleh rakan – rakan , dan ahli keluarganya , ia kini bertekad untuk keluar dari jurang kehidupan . Kini ia tengah mencari rawatan , yang boleh merawat dirinya , sehingga ia boleh bertemu dengan wanita impiannya .

 Manusia Aneh Mempunyai Wajah Dan Kepala Bersaiz Raksasa2 Manusia Aneh Mempunyai Wajah Dan Kepala Bersaiz Raksasa3 Manusia Aneh Mempunyai Wajah Dan Kepala Bersaiz Raksasa4

Sain tidak pernah berjumpa dengan doktor sejak ia masih kecil, ketika ia diberitahu, tidak ada rawatan yang boleh menyembuhkannya. Keluarganya, akan tetapi tidak menyerah, mereka berharap Sain hanya menderita dari gangguan pertumbuhan berlebih, dan dengan demikian maka akan ada rawatan yang akan menyembuhkannya.

“Kami ingin mencari apa yang salah dengan dia, dan apakah sesuatu yang mungkin dilakukan untuk memperbaiki hari-hari hidupnya. Dia mempunyai harapan untuk masa depannya, suatu hari ia ingin menjalankan perniagaan beca dan mencari seorang isteri,” katanya.

Manusia Aneh Mempunyai Wajah Dan Kepala Bersaiz Raksasa5 Manusia Aneh Mempunyai Wajah Dan Kepala Bersaiz Raksasa6

sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge