Majlis Pernikahan Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim

gambar-pertunangan-fizo-omar-mawar1.jpg

Majlis Pernikahan Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim | Alhamdulillah siang tadi telah berlangsungnya majlis pertunangan Fizo Omar Dan Mawar Fareeda yang telah diadakan di rumah bakal pengantin perempuan di Country Height, Kajang.

Majlis yang sangat meriah itu dihadiri oleh  lebih kurang 300 tetamu terdiri daripada sanak saudara, ahli keluarga kedua pihak dan beberapa wakil media.

Pada pagi ini bersamaan 10 November 2013 akan berlangsungnya majlis pernikahan Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim. Para peminat yang tidak dapat menghadiri majlis pernikahan Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim tersebut boleh melihat siaran secara langsung menerusi saluran TV9 dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O pada jam 8 pagi ini.

Majlis pernikahan Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim ini juga boleh ditonton secara live streaming melalui laman tonton.com.my <– click sini.

Sama-sama kita mendoakan agar bakal pasangan pengantin ini berjaya mendirikan rumahtangga dengan baik dan menjadi pasangan yang bahagia selepas pernikahan mereka. In Shaa Allah.

GAMBAR MAJLIS PERNIKAHAN FIZO OMAR DAN MAWAR FAREEDA

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

5 thoughts on “Majlis Pernikahan Fizo Omar Dan Mawar Abdul Karim”

  1. Amin. Semoga semuanya berjalan lancar…

  2. Muad MZ says:

    Nice one! Inshallah your success will grow every year

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge