Live Streaming Malaysia Vs Chelsea 21 Julai 2013

malaysia-vs-chelsea-21-julai-2013.jpg

Live Streaming Malaysia Vs Chelsea 21 Julai 2013 | Nampaknya kehangatan perlawanan persahabatan sempena jelajah Pra-Musim Liga Perdana Inggeris untuk musim 2013/2014 kian terasa. Cuma tinggal beberapa jam sahaja lagi untuk kita menyaksikan perlawanan Malaysia Vs Chelsea FC 21 Julai 2013 malam nanti.

Live Streaming Malaysia Vs Chelsea 21 Julai 2013

Chelsea FC Vs Malaysia 21 Julai 2013, Friendly Malaysia Vs Chelsea 2013, Live Straming Malaysia Vs Chelsea 21 Julai 2013, Siaran Langsung Malaysia Vs Chelsea, Malaysia Vs Chelsea 21 July 2013, Keputusan Malaysia Vs Chelsea, Malaysia Vs Chelsea

Pada perlawanan malam nanti sudah semestinya pasukan Chelsea menjadi pilihan untuk memenangi perlawanan persahabatan ini. Namun demikian, pasukan Malaysia sudah semsetinya akan memberikan tentangan sengit kepada pasukan Chelsea FC.

Perlawanan antara Malaysia Vs Chelsea akan berlangsung di Stadium Shah Alam pada hari Ahad, 21 Julai dan dijadualkan sepak mula pada pukul 9.45 malam.

Chelsea akan membawa trofi Liga Europa bersama-sama dengan pemain utama atau bintang pasukan mereka termasuk John Terry, Frank Lampard, Eden Hazard, Demba Ba dan Ashley Cole. Mereka akan berada di Kuala Lumpur selama lima hari dan akan ada banyak peluang untuk aktiviti-aktiviti seperti sesi autograf eksklusif.

Perlawanan Malaysia Vs Chelsea 21 Julai 2013 dijangka akan disiarkan secara siaran langsung dan live streaming di seluruh dunia termasuk Malaysia, England, Brazil, Perancis, Portugal, Romania, Russia / CIS / Bulgaria, Serbia & Balkan, Timur Tengah (Al Jazeera), India, Amerika Syarikat dan Kanada, China , Hong Kong, Macau, Brunei, Singapura, Indonesia dan Vietnam.

Dibawah ini Dr Fuh kongsikan link Live Streaming Malaysia Vs Chelsea 21 Julai 2013 yang akan disiarkan pada jam 9:45 malam.

Live Streaming Malaysia Vs Chelsea 21 Julai 2013 Astro Arena 801

Chelsea FC Vs Malaysia 21 Julai 2013, Friendly Malaysia Vs Chelsea 2013, Live Straming Malaysia Vs Chelsea 21 Julai 2013, Siaran Langsung Malaysia Vs Chelsea, Malaysia Vs Chelsea 21 July 2013, Keputusan Malaysia Vs Chelsea, Malaysia Vs Chelsea

Dr Fuh – Selamat maju jaya buat pasukan Malaysia!

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

8 thoughts on “Live Streaming Malaysia Vs Chelsea 21 Julai 2013”

 1. silenceblogz says:

  wah! kena tengok ni
  silenceblogz recently posted…Live Streaming Malaysia vs ChelseaMy Profile

 2. baby comel says:

  Welcome to malaysia my gengstars =) hehehe,
  baby comel recently posted…Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit RayaMy Profile

 3. Persatuan KenaSepak Malaysia.. wakkakakaka, paling lawak logo tu. hahaha!
  Longoi Dot Com recently posted…Jepun Bina Rumah Moden Mengelilingi TamanMy Profile

 4. adnanabrahim says:

  malaysia lawan chelsea

 5. adnanabrahim says:

  commentluv

 6. silenceblogz says:

  akhirnya bebaas 1 gol juga… keseluruhanya keputusan merosot kalau nak bandingkan keputusan tahun lalu 2-1 dan pada tahun 2006 2-0
  silenceblogz recently posted…KEPUTUSAN PENUH MALAYSIA VS CHELSEAMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge