Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki

Lelaki-OKU-Buka-Bengkel-Jalanan-Tukar-Tiub-Basikal-Guna-Kaki1.jpg

Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki | Jika dilihat tubuh lelaki ini memang kelihatan tidak sempurna (oku), tetapi semangat beliau adalah lebih kuat daripada orang yang sempurna .

Walaupun orang yang senasib dengan lelaki didalam foto itu menghabiskan hari-hari mereka mengemis, jiwa yang mulia ini berfungsi untuk mencari pendapatan membuka bengkel jalanan mengambil upah tampaltiub bocor dengan hanya menggunakan kakinya.

Pasti sesetengah kehidupan kadang-kadang boleh menjadi sangat kejam, tetapi lelaki ini enggan hanya berbaring dan tunggu mati, hanya kerana dia tidak boleh menggunakan tangannya. Anda perlu akui ini adalah pekara yang benar-benar menarik dan memberi inspirasi.

Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki1 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki2 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki3 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki4 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki5 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki6 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki7 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki8 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki9 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki10 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki11 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki12 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki13 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki14 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki15 Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki16Ini merupakan lelaki OKU yang tabah dan pandai berdikari mencari rezeki. Jarang dijumpai lelaki OKU yang mampu membuka bengkel tiub basikal kerana pertukangan tibu basikal memerlukan tangan untuk melalukan kerja tetapi lelaki OKU ini membuktikannya dengan kaki.. Tabik…

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Lelaki OKU Buka Bengkel Jalanan Tukar Tiub Basikal Guna Kaki”

  1. Subhanallah..seorang lelaki OKU mampu buat keja2 camtu..tidak meminta2 dan mencari pekerjaan sendiri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge