Lelaki “Muka Biasa-Biasa” Ini Kongsi Bagaimana Gadis Cun Melecun Boleh Terpikat Padanya.

ada.png

Ini kisah aku. Kisah yang benar2 mengubah hidup aku!

Aku seorang lepasan Ijazah dalam jurusan perakaunan. Seumur hidup aku tak pernah bercnta. Bukan takde napsu, tp aku ni jenis takde keyakinan diri tambahan pulak bile berdepan dengan pompuan.

Lepas je Degree, luck aku mmg baik terus dapat kerja. Bukan calang-calang kerja, kerja di company besar berjawatan Eksekutif Akaun. Masyuk beb, gaji starting dah RM3100.

Kat opis aku ni ada 3 orang je llki termask aku, selebihnya 8 orang prmpuan. Dalam 8 orang aweks kat opis aku ni, aku ada berkenan dengan sorang ni. Nama dia Nisya. Serius cun muka kacuk Cina. Level position lebih kurang aku je cuma dia bahagian admin.

Nak dijadikan cita, suatu hari aku beranikan diri tanya officemate llki aku yg si Nisya ni single lagi ke? Ciss dia boleh gelakkan aku abis satu opis dengar. Nasib baik deorng tak tau aku tanya apa.

Si Nisya ni mmg single tapi mmber aku ckp kalau aku dpt tckle Nisya, dia belanje mkn seminggu! Perghh!! Sape tak tercabar beb.

Balik rumah aku tny pendapat housemate aku, macam mana nk tckle si Nisya ni. Nisya ni memang jenis tak layan llki, ego tinggi. Housemate aku kata ko kalau suka kat someone baik ko terus terang je. Pompuan ni suke lki yg berterus terang.

Aku pon apa lagi, amek enset terus aku wasapp dia. Sembang2 sekejap pastu aku terus terang kat dia aku minat dia. Then nak tau apa jadi? Ciskek!! Terus aku kene block.

Tebal muke beb, esok tu aku g opis lalu dpn dia muka bengis gile. Menyesal aku ikut cakap housemate aku! Sejak dari tu si Nisya ni tak pernah tegur aku dah 🙁

Nak dipendekkan cerita, 2 minggu lepas tu aku ada terbaca satu ik1an dkt fb pasal perfume pemikat wanita. Macam mengarut je. Tp bila aku bc testi dia perghh macam tak masuk akal.

Biasa la org dh dsperate, aku pon apa lagi aku oder la sebotol. Nasib baik time tu tgh promosi 50%.

Harini aku order, esok dh smpai. Aku suruh pos ke alamat umah, nasib baik aku tak srh pos alamat opis, bau dia seriuss menusuk kalbu. Kalau tak, kantoi dh aku.

Esoknya aku pakai la perfume tu pergi opis. Masuk je opis lalu dpn2 opismate aku semua usya2 senyum2. Tapi si Nisya ni buat tak tau je. Jilake betoi.

Dalam pkl 11 pagi mcm tu aku dikejutkan dengan satu wasap dari Nisya. Perghh!! dia dh unblock aku. Yang lagi mengejutkan tiba2 dia mintak maaf kat aku n ajk lunch, dia belanje tanda minta maaf katanya.

Giler beb, aku mcam tak keruan rasa. Sejak dari tu aku makin rapat dgn Nisya n skrg dh dkt 3 bulan aku kapel dgn dia. Menangis opismate aku yg janji nak lanje 1 minggu tu. Hahaha!

Serius beb gila penangan Perfume ni. Aku jadi makin bertambah keyakinan diri. Opismate2 aku pon suka dok menggedik ngan aku tapi sori la, aku dh ada Nisya.

Ajaib betul perfume ni, dah la aku 1st time brcinta, dpt pulak taste idaman malaya. Hehe.
=================

Kesimpulannya kat sini, nak dpt awek cun idaman kalbu tak perlukan muka yang jambu ala Kpop. Cukup sekadar berpenampilan menarik disamping menggunakan Perfume ni. Serius korang dapat rasa aura positif dari perfume ni. Jom layan Testimoni kat bawah ni kalau korang tak percaya.
===============

Kalau korang nak order perfume ni dengan harga diskaun kaaw-kaw cpt wasap kod promosi spt dibawah

Wasap KOD PROMOSI “PD30” ke no 011-40722980

korang nak lagi senang tekan je link ni – www.wasap.my/601140722980/PD30

korang nak lagi senang tekan je link ni – www.wasap.my/601140722980/PD30

korang nak lagi senang tekan je link ni – www.wasap.my/601140722980/PD30

Jom baca testimoni-testimoni GILA bawah ni. Jangan kata admin buat sendiri pulak. Ingat rajin ke nak buat beratus-ratus testimoni senidiri? Gila!

100% REAL TESTIMONI

Amacam? Jangan pandai-pandai kata fake ye. Kalau korang nak lag testimoni pelik-pelik korang wasap je admin sekarang. Beratus lagi testimoni admin dapat.

korang nak lagi senang tekan je link ni – www.wasap.my/601140722980/PD30

korang nak lagi senang tekan je link ni – www.wasap.my/601140722980/PD30

korang nak lagi senang tekan je link ni – www.wasap.my/601140722980/PD30

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge