Lagi Kes Anak Terkunci Dalam Kereta Tidur Mati

Lagi-Kes-Anak-Terkunci-Dalam-Kereta-Tidur-Mati.jpg

Lagi Kes Anak Terkunci Dalam Kereta Tidur Mati | Seorang ibu panik apabila anak lelakinya yg ditinggalkan sebentar untuk membeli barang terkunci dalam Proton Exora lapor akhbar Nanyang Siang Pau, Malam Apam.

Sebelum itu, dia meninggalkan kenderaannya dalam keadaan enjin hidup dan pendingin hawa terpasang.

Sekembalinya dari kedai berhampiran, anaknya didapati tidur dan usaha mengejutkannya gagal walaupun selepas mendapatkan usaha orang ramai mengetuk berkali-kali cermin kenderaan itu.

Bimbang anaknya mungkin pengsan, orang ramai mencadangkan dipecah saja cermin itu, namun si ibu enggan. Dia kemudian menghubungi rakannya yg kemudian berjaya membuka pintu dengan menggunakan sebatang besi. Anaknya tidak mengalami sebarang kecederaan, cuma tidur mati.

Sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Lagi Kes Anak Terkunci Dalam Kereta Tidur Mati”

  1. Anuar says:

    Syukur Alhamdulillah… Si anak selamat… Anak saya pun pernah alami perkara seperti ini… Masa tu kunci kereta saya tertinggal dekat dalam kereta sebab anak saya yang pegang kunci tersebut semasa saya mendukung dia… Bila saya masukkan anak saya ke dalam kereta, pintu tertutup dan nak dijadikan cerita anak saya tertekan button lock… Letih saya nak memujuk anak saya supaya menekan button unlock… Hampir 10 minit juga baru anak saya memahami arahan saya… Syukur Alahamdulillah…
    Anuar recently posted…Tips Lulus Peperiksaan Penolong Pegawai Arkib S27My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge