Kuasa Allah! Biri-Biri Berkepala Terbalik Ditemui

Biri-biri-pelik.jpg

Kuasa Allah! Biri-Biri Berkepala Terbalik Ditemui | Nampaknya dari hari ke hari pelbagai peritiwa anek dan pelik ditemui di seluruh dunia. Di England, seekor biri-biri dengan kepala terbalik ditemui. Walaupun keadaannya begitu, biri-biri tersebut hidup sihat seperti biri-biri lain.

Gempar apabila sekali pandang seperti tiada apa yang aneh pada biri-biri tersebut, tapi sebaik saja melihat lebih dekat ternyata ada sesuatu yang aneh pada biri-biri tersebut.

Sewaktu ia leka meragut rumput, ramai yang terkejut melihat biri-biri ini dengan berkepala terbalik. Pemiliknya memaparkan imej berkenaan di Youtube dengan mendakwa ianya asli.

Video berhubung perkara pelik ini telah ditonton hampir 50, 000 kali dalam tempoh lima hari. Menurut mereka yang melihat perkara pelik itu iaitu Allan McNamara, dari Middlesbrough, Yorkshire Utara, berkata dia ternampak biri-biri tersebut sewaktu sedang berjalan-jalan di pinggir kampung dengan seorang rakannya.

Kata juruteknik komputer itu, tulang belakang biri-biri tersebut terpusing berkemungkinan menyebabkan kepala biri-biri tersebut terbalik

Sementara itu, McNamara, 30, dia tidak dapat mengingat lokasi ladang tempat ladang dia melihat biri-biri berkanaan, namun hanya mendakwa ianya terletak di England. – Sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Kuasa Allah! Biri-Biri Berkepala Terbalik Ditemui”

  1. alloh maha besar,ciptaannya makhluknya kehendaknya
    wsc biolo pelangsing recently posted…obat pelangsing ampuh cepat dan amanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge