Kolam Renang Lubang Hitam Paling Bahaya

Kolam-Renang-Lubang-Hitam-Paling-Bahaya.jpg

Kolam Renang Lubang Hitam Paling Bahaya | Lubang hitam ini dianggap sebagai kolam renang paling berbahaya di dunia kerana mempunyai kedalaman 40 meter yang diyakini merupakan sebuah gua.

Disebut sebagai lubang hitam, tempat ini telah memakan korban sebanyak 8 orang yang tidak tahu bahawa tempat itu mempunyai kedalaman yang luar biasa.

Kolam Renang Lubang Hitam Paling Bahaya2 Kolam Renang Lubang Hitam Paling Bahaya3

Sementara aliran air di sekelilingnya hanya berkedalaman 1 meter, namun lubang ini berada di tengah-tengah aliran sungai itu dan mempunyai kedalaman 40 meter.

Jurugambar amatur Carl Griffin berjaya mengabadikan suasana di dalam Jacob ‘s Well dan juga mengambil gambar dunia luar dari dalam lubang hitam ini.

Kolam Renang Lubang Hitam Paling Bahaya4

“Banyak penyelam untuk menjelajah kawasan tersebut meskipun bahaya. Lapan penyelam telah kehilangan nyawa mereka, walaupun percubaan oleh pihak berkuasa untuk menghalang penyelam memasuki sistem gua,” katanya

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Kolam Renang Lubang Hitam Paling Bahaya”

  1. hanari says:

    kolam renang yang sangat menarik perhatian namun membaayakan,pakah di sekitar kolam renang tidak diberikan tanda bahwa ada kolam renang yang dalam.
    hanari recently posted…Penyakit StrokeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge