Khasiat Halia Bara +Minyak Lintah | LELAKI WAJIB BACA!|

Khasiat Halia Bara +Minyak Lintah | LELAKI WAJIB BACA!|

Nama halia sememangnya sinonim dengan rakyat Malaysia yang mana jika ditanya rakyat Malaysia, rata-rata tahu apa itu halia mahupun rupa bentuknya. Tetapi jika ditanya apakah itu halia bara? Mungkin hanya segelintir sahaja rakyat Malaysia yang tahu mengenainya.

Halia bara juga merupakan spesis halia biasa, tetapi memiliki khasiat yang sangat menakjubkan yang mungkin kita tidak ketahui. Di Indonesia, halia bara telah pun digunakan secara komersial dalam bidang perubatan dan kesihatan. Halia bara agak sukar didapati di Malaysia dan hanya terdapat di dalam kawasan hutan-hutan terbiar. Jadi tidak hairan lah harganya sangat mahal dijual di pasaran berbanding halia biasa yang sangat mudah didapatai dan sangat mudah ditanam.

Jadi apakah khasiat halia bara yang menakjubkan itu?. Sehinggakan kebanyakan kaum lelaki di serata Asia Tenggara sanggup berbelanja besar untuk membeli produk-produk berasaskan halia bara ini?

Halia Bara + Minyak Lintah

Sewaktu Viagra pertama kali diperkenalkan, banyak yang tertarik untuk mencubanya, khususnya di kalangan kaum lelaki. Berapa pun harganya tidak menjadi masalah, yang penting hanyalah bagaimana kehidupan seksual mereka dapat dipuaskan. Malah mereka berani mengabaikan kesihatan diri tanpa memikirkan risiko serta kesan sampingan penggunaan Viagra ini!

Alam semulajadi kita sebenarnya kaya dengan tumbuhan yang menyediakan alternatif lain bagi menyembuhkan masalah seksual ini tanpa harus melibatkan unsur saintis/kimia berbahaya. Antara tumbuhan herba ini ialah Halia Bara.

Halia Bara + Minyak Lintah

Halia Bara merupakan sejenis halia tetapi ia berwarna merah. Bentuk pokoknya adalah serupa dengan halia biasa (yang biasa digunakan dalam masakan) tetapi ia lebih kecil dan lebih rendah. Ubi atau buahnya juga kecil dan berwarna merah. Aromanya sama seperti bau halia biasa namun lebih tajam. Bahagian tanaman ini yang memiliki khasiat penyembuh adalah ubi dan akarnya.

Tanpa melalui proses saintis, halia bara sememangnya telah kaya dengan kandungan khasiat, seperti unsur 1, 8 cineole yang berperan mengatasi ejakulasi pramatang, sementara itu anestetik antikholinesterase mampu merangsang aktiviti saraf pusat dan merangsang ereksi.

Selain itu, khasiat halia bara mampu merangsang ereksi dan mengatasi ejakulasi pramatang, mencegah kemandulan dan memperkuat daya tahan sperma. Unsur farnesal yang terkandung dalam tanaman ini juga mampu mencegah proses penuaan kerana ia berperan merangsang regenerasi sel kulit.

Antara khasiat lain halia bara selain untuk merawat dan menguatkan tenaga batin adalah:

  • – Melembutkan perut
  • – Membantu penghadaman makanan
  • – Mengeluarkan angin dari dalam tubuh
  • – Merawat kesan gatal gigitan serangga
  • – Melegakan demam
  • – Merawat resdung
  • – Mengurangkan sengal-sengal sendi
  • – Menguatkan Tenaga batin
  • – Menambahkan saiz zakar
  • – Memberi daya tahan ketika bersama
  • – Rawatan Selepas Bersalin

Antara produk yang sedang hangat diperkatakan sekarang oleh kaum-kaum lelaki di Malaysia kerana keberkesanannya merawat masalah batin adalah produk daripada Lelaki Unggul.

Produk yang dimaksudkan adalah Minyak Lintah Halia Bara (MLHB). Seorang anak muda telah menemui formulasi terbaik gabungan beberapa kandungan yang hebat untuk masalah batin seperti minyak lintah, minyak belacak, minyak kelapa dara dan juga halia bara. Formulasi ini dikatakan mampu menapakkan kesan positif seawal 2x sapuan.

Tak percaya? Jom baca dulu review orang yang guna..

“Best, dlu pelan2 kayuh, lps guna laju je..taklh kecundang awal..kira baru 2x sapu”

Testimoni minyak lintah halia bara

“Prestasi mmg power..org rumah pun tak dpt nk ckp apa dah”

Testimoni minyak lintah

“dh blh cecah 30 minit..owg rumah prasan tmbh bsr n pjg tak cam sllu”

Testimoni minyak lintah

Ni antara banyak review org terhadap minyak lintah halia bara. Ada yang dapat kesan seawal 2x pengunaan, ada yang dapat 3 hari..selepas seminggu. Semua bergantung pada tindak balas otot zakar dan juga cara penggunaan.

Jangan risau, cara penggunaan kami akan ajar step by step. Cukup mudah tapi kesan dia, fuhhh..

Apa yang anda perlu tahu tentang minyak lintah halia bara ni?

MINYAK LINTAH HALIA BARA

minyak lintah halia bara

RAHSIA LELAKI UNGGUL

Khasiat Minyak Lintah Halia Bara :

  1. Tahan lebih lama & lasak ketika di ranjang
  2. Tambah saiz panjang 1-3inci
  3. Tambah ukur lilit lebih tebal
  4. Luruskan zakar yg bengkok
  5. Rawat patah tandan
  6. Memulihkan kurang keras/nafsu masa bersama
  7. Rawat masalah berkaitan urat saraf contoh lumpuh, sakit pinggang, lutut dan lain2
  8. Tegangkan+tambah saiz buah dada isteri

Produk kami lain dari yang lain.

Dalam botol kami pati 80% dan minyak 20%.

minyak lintah original, pekat dan padu

FAQ

  1. Berapa ML?
  • 30 ml
  1. Berapa lama tahan sebotol minyak lintah?
  • Tahan sebulan
  1. Macam mana cara urut?
  • Panduan lengkap cara urut kami sertakan di dalam kotak dan juga bergambar dari whatsapp/fb (atas permintaan)
  1. Ada kesan sampingan ke guna minyak lintah ni?
  • Tiada kesan sampingan kerana kandungan minyak lintah tiada campuran bahan kimia
  1. Betul ke jadi besar panjang kalau guna minyak lintah ni?
  • Sila patuhi cara urut yang kami berikan dan pakai secara konsisten. Pasti anda terkejut dengan hasilnya.
  1. Berapa lama nak nampak kesan?
  • Kesan seawal 3 ke 14 hari bergantung kepada tindak balas otot zakar dan juga cara penggunaan.
  1. Bahan apa yang digunakan?
  • Lintah, belut, belacak,minyak kelapa dan halia bara
  1. Minyak lintah ni guna untuk urut zakar je ke?
  • Boleh guna untuk urut zakar dan juga buah dada. Selain itu, merawat sakit-sakit sendi dan lenguh-lebuh.
  1. Awak guna ke minyak ni?
  • Ya saya guna minyak ni. Kesan sangat mengkagumkan .
  1. Boleh ke gunakan sebagai pelincir?
  • Tak boleh. Hanya guna untuk urut sahaja.
  1. Apa khasiat lain untuk minyak lintah ini?
  • Membetulkan urat-urat zakar yang tersumbat dan melancarkan peredaran darah.
  • Membaikpulih pancutan awal dengan menggabungkan minyak ini bersama teknik yang betul.
  • Melegakan kembung perut
  1. Kalau tak berkesan bagaimana?
  • Kalau tak berkesan selepas menggunakan ML dengan mengikut cara urutan yang betul 100%, jaminan wang dikembalikan.
  1. Tak panas ke pakai halia bara?
  • Confirm tak panas langsung. Kami hanya ambil ekstrak halia bara yang berkesan untuk besar, panjang dan tahan lama.

Kami sedang buat OFFER KHAS SEMPENA AKHIR TAHUN terhad untuk yang terawal.

2 free gift bernilai RM119 serta potongan 50% untuk pembeli terawal OFFER ni bagi PAKEJ ABANG TERLAJAK POWER !

Terus klik link ini untuk redeem Offer ni sekarang juga

www.wasap.my/+60173541626/

www.wasap.my/+60173541626/

www.wasap.my/+60173541626/

 

P/S: Bro pernah dengar Magic Tissue? Kami pun ada! Kalau nak,boleh klik link ni

www.wasap.my/+60173541626/magic+tissue

www.wasap.my/+60173541626/Magic+Tissue

www.wasap.my/+60173541626/Magic+Tissue

The following two tabs change content below.

GM

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge