Kesian !! Kanak-Kanak Di Rantai Dan Di Ikat Seperti Anjing

Kesian-Kanak-Kanak-Di-Rantai-Dan-Di-Ikat-Seperti-Anjing2.png

Kesian !! Kanak-Kanak Di Rantai Dan Di Ikat Seperti Anjing | Anak kecil di rantai ketika ibu bapa sedang bekerja untuk mencari nafkah!! Pada pandangan anda wajarkah ibubapa mereka melaksanakan sedemikian terhadap kanak-kanak yang masil kecil ini seperti itu??

Di negara China mereka ini terpaksa melakasana penjagaan anak mereka seperti ini kerana bagi mereka cara itu lebih praktikal selain ianya dapat dibawa ketempat kerja..

Kesian !! Kanak-Kanak Di Rantai Dan Di Ikat Seperti Anjing Kesian !! Kanak-Kanak Di Rantai Dan Di Ikat Seperti Anjing2 Kesian !! Kanak-Kanak Di Rantai Dan Di Ikat Seperti Anjing3 Kesian !! Kanak-Kanak Di Rantai Dan Di Ikat Seperti Anjing4 Kesian !! Kanak-Kanak Di Rantai Dan Di Ikat Seperti Anjing5 Kesian !! Kanak-Kanak Di Rantai Dan Di Ikat Seperti Anjing6

Bagi kami, cara ini lebih mulia dari membunuh anak kecil yang tidak berdosa.. Walaupun dalam kehidupan yang serba kekurangan mereka ini tidak pernah mengeluh untuk membesarkan anak-anak mereka..

Teladan ini perlu dicontohi oleh kita kerana hidup dinegara kita boleh dikatakan jauh lebih senang dari mereka… Jika yang serba kekurangan mampu menjaga anak mereka sebaiknya, sudah pasti kita mampu memberikan lebih terbaik dari mereka..

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge