Keputusan Penuh Liga Super 15 April 2014

Liga-Super-15-April-2014.jpg

Keputusan Penuh Liga Super 15 April 2014 | Semalam baru sahaja selesai diadakan perlawanan Liga Super  2014 melibatkan beberapa Negeri dan Kelab. Semua perlawanan berjalan lancar.

Walau bagaimanapun, di Stadium Perak, Seorang jurugambar NSTP cedera di bahagian kaki akibat dibaling batu oleh penyokong salah sebuah pasukan pada perlawanan Perak menentang JDT malam tadi. Penyokong JDT terpaksa menunggu di padang, tidak boleh keluar kerana dihalang penyokong Perak. Wartawan Sinar Harian, Razif Rosli turut cedera terkena mercun di bahagian kaki.

Berikut adalah keputusan penuh liga super 15 April 2014

Lions XII 4 – 1 Pahang

Perak 0 – 1 JDT

PKNS FC 2 – 2 Terengganu

Sarawak 3 – 2 ATM

Sime Darby 4 – 0 Kelantan

Dr Fuh – Agak mengejutkan untuk perlawanan Liga Super 2014 kali ini apabila salah satu skuad gergasi bola sepak Malaysia iaitu Kelantan telah tewas teruk kepada pasukan underdog Sime Darby.

Tahniah kepada pasukan yang berjaya membawa pulang 3 mata penuh!

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Keputusan Penuh Liga Super 15 April 2014”

  1. Anuar says:

    Alahai.. Perak kalah lagi.. Frustnya saya.. huhuhu
    Anuar recently posted…Al-Kisahnya DiGi WWWOW Awards 2014My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge