Kemalangan Super Pelik Yang Tak Dijangka-Jangka (8 Gambar)

a98502_house-hit_4-school-bus.jpg

Kemalangan Super Pelik Yang Tak Dijangka-Jangka (8 Gambar)

Pelbagai tragedi atau kemalangan pernah kita lihat, dan kebanyakannya berlaku di jalan raya. Ada juga kjadian aneh yang tidak pernah kita sangka, tetapi ianya berlaku. Berikut 8 gambar yang kejadian atau kemalangan aneh yang mungkin tidak pernah kita lihat sebelum ini.

a98502_house-hit_9-train a98502_house-hit_1-truck a98502_house-hit_2-rock a98502_house-hit_3-shark a98502_house-hit_5-boat kemalangan tak disangka-sangka kemalangan tak disangka-sangka

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

12 thoughts on “Kemalangan Super Pelik Yang Tak Dijangka-Jangka (8 Gambar)”

  1. sume melibatkan kenderaan berat… perghhhh! berat masalah ni berat ==’

    1. kucinghitam says:

      berat lagi yg menangung rugi hahaha
      kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

  2. Daxx says:

    Gambar yang ketiga tu rumah ditimpa asteroid ke? 😮
    Daxx recently posted…Jerebu Teruk Di Johor + 16 GambarMy Profile

    1. kucinghitam says:

      hahaha meteor jatuh ke ladang gandum hahahaha
      kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

  3. hafiz says:

    ikan tu yang paling pelik…dari mana datangnya
    hafiz recently posted…Tapau Kacang Pool Larkin BombaMy Profile

    1. kucinghitam says:

      ntah tu ikan terbang kot tersangkut hehehe
      kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

  4. syafiq says:

    yang ikan tu betul ke??

    1. kucinghitam says:

      tipu jer tue keras semacam
      kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

  5. Ummar Farouk says:

    Memang pelik arrggghhh… Ikan jerung tu yg tak boleh blahh… haha…
    Ummar Farouk recently posted…Kenapa Umat Islam Wajib Menentang Basyar Assad Habis-habisan?My Profile

    1. kucinghitam says:

      memang xleh belah pun nak belah buat masak apa
      kucinghitam recently posted…RUMAH ALMY NADIA TERBAKARMy Profile

    2. Slah landing.. Wkakaka 😀
      Aniqbukhary32 recently posted…Satu penghargan buat Antz Pictures StudiozMy Profile

  6. Wkakakaka…. tersembur air dalam mulut tengok gambar2 nie.. macam nie pun ada ke…. LOL 😀
    Aniqbukhary32 recently posted…Satu penghargan buat Antz Pictures StudiozMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge