Kelantan Vs Felda United Piala FA 6 Mei 2014 Separuh Akhir 1

live-streaming-kelantan-vs-felda-united-piala-fa-2014.jpg

Kelantan Vs Felda United Piala FA 6 Mei 2014 Separuh Akhir 1 | Pada malam ini akan dilangsungkan perlawanan Separuh Akhir Pertama Piala FA 2014 diantara pasukan Kelantan menentang pasukan dari Felda United. Perlawanan Kelantan Vs Felda United Piala FA 6 Mei 2014 ini akan diadakan di Stadium Sultan Muhammad Ke IV Kota Bharu jam 8.45 malam ini.

Dengan bermain di tempat sendiri pastinya menjadi kelebihan kepada pasukan Kelantan berbanding Felda United. Walaubagaimana pun, prestasi pasukan Kelantan yang agak merosot kebelakangan ini menjadi kerisauan kepada penyokong-penyokong The Red Warriors.

Felda United bukanlah lawan yang mudah dan mampu memberikan kejutan kepada lawan mereka. Pastinya Felda United akan bermain bersungguh-sungguh kerana tidak ingin pulang dengan tengan kosong.

Perlawanan antara Kelantan Vs Felda United Separuh Akhir Pertama Piala FA ini akan disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena 801 dan juga akan disiarkan secara Live Streaming dari beberapa website atau blog.

Admin doakan agar perlawanan pada malam ini berjalan lancar dan tiada insiden pergaduhan atau provokasi akan berlaku anta kedua-dua penyokong pasukan.

Sukan Menyatukan Rakyat. Majulah Sukan Untuk Negara.

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge