Kaki Hancur Di Gigit Jerung Akibat Engkar Arahan Papan Tanda

Kaki-Hancur-Di-Gigit-Jerung-Akibat-Engkar-Arahan-Papan-Tanda.jpg

Kaki Hancur Di Gigit Jerung Akibat Engkar Arahan Papan Tanda | Insiden ngeri berlaku pada tahun lepas di pantai Brazil. Sekumpulan pelancong berakhir dengan tragedi kerana serangan jerung yang dialami oleh seorang wanita. Gadis malang dengan kaki sepenuhnya berkecai di gigit oleh pemangsa yang ganas.

Walaupun amaran mengenai bahaya pantai ini, pemuda pemudi tetap, degil seperti biasa, bersukaria untuk mandi. Selepas beberapa minit kami mendengar jeritan dari gadis itu. Untuk menyelamatkannya, dia dikejarkan ke hospital, di mana doktor mengambil keputusan untuk memotong anggota kaki di atas paras lutut.

Kaki Hancur Di Gigit Jerung Akibat Engkar Arahan Papan Tanda2 Kaki Hancur Di Gigit Jerung Akibat Engkar Arahan Papan Tanda3 Kaki Hancur Di Gigit Jerung Akibat Engkar Arahan Papan Tanda4 Kaki Hancur Di Gigit Jerung Akibat Engkar Arahan Papan Tanda5 Kaki Hancur Di Gigit Jerung Akibat Engkar Arahan Papan Tanda6

sumber

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge