Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico

Jom-lihat-Terowong-Rahsia-Raja-Dadah-Di-Mexico.png

Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico | Pada bulan Februari, akhirnya orang yang paling dikehendaki raja dadah Joaquin Mexico “Shorty” Guzman, lagenda neraka berjaya ditangkap.

Pada tahun 2009 beliau yang tersenarai sebagai bilionair majalah di dunia “Forbes”. Guzman memasuki senarai penjenayah paling dikehendaki Amerika Syarikat dan Mexico dan bertajuk “The Sinaloa kartel.”

Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico2

Askar Mexico menemui pintu rahsia masuk ke terowong dan keluar ke pembetung. Ia merupakan salah satu rumah-rumah Joaquin “Shorty” Guzman di Culiacan. Guzman adalah salah satu pengedar dadah yang paling kuat dalam sejarah. Sabtu lepas dia ditangkap selepas satu serbuan di sebuah resort pantai di Mazatlan, 200 kilometer tenggara Culiacan. Beberapa hari selepas Guzman berjaya melarikan diri dari tentera melalui terowong dan pembentung.

Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico3 Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico4 Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico5 Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico6 Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico7 Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico8 Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico10 Jom lihat Terowong Rahsia Raja Dadah Di Mexico11

sumber

Incoming search terms:

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge