Jadual Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak 2014 1435H

Jadual-Waktu-Berbuka-Puasa-Dan-Imsak-2014.jpg

Jadual Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak 2014 1435H

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Nampaknya bulan penuh kemulaan bulan Ramadhan tiba lagi. Pasti umat Islam seluruh dunia ternanti-nanti dan tidak akan melepaskan peluang yang hadir setahun sekali ini dengan melakukan ibadah.

Jadi disini Dr Fuh ingin kongsikan Jadual Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak 2014 1435H dengan seluruh umat Islam tidak kira berada dimana jua. Semoga ianya memberi manfaat kepada semua. In Shaa Allah.

Jadual ini telah dikeluarkan sendiri oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) dan untuk menyimpan jadual ini anda semua bolehlah download Jadual Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak 2014 1435H ini dengan menekan pautan yang Dr Fuh sediakan di bawah.

Jadual Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak 2014 1435H Mengikut Negeri

Di kesempatan ini Dr Fuh ucapkan selamat menyambut bulan penuh kemulaan Bulan Ramadhan kepada seluruh Umat Islam di dunia ini tidak kira dimana jua anda berada. Semoga dibulan penuh keberkatan ini kita sama-sama manfaatkannya dengan amalan-amalan yang dituntut oleh Allah S.W.T. In Shaa Allah.

**Sebarang masalah boleh e-mail kan terus kepada Dr Fuh di fuhdotmy[at]gmail[dot]com

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

One thought on “Jadual Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak 2014 1435H”

  1. Che Matt says:

    Terima kasih atas perkongsian. semoga bermunafaat untuk semua.
    Che Matt recently posted…SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN 1435HMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge