Isteri Minta Cerai Kerana Rumah Tiada Tandas!

Isteri-Minta-Cerai-Kerana-Rumah-Tiada-Tandas.jpg

Isteri Minta Cerai Kerana Rumah Tiada Tandas! | Tandas ternyata juga boleh menghancurkan atau menyatukan sebuah rumah tangga . Itu dialami oleh pasangan suami isteri di India . Mereka akhirnya batal cerai kerana tandas.

Savita Malviya bersetuju untuk tidak bercerai jika suaminya , Devkaran , mahu membuat tandas di rumah mereka di kampung Mundlaana . Mereka telah berkahwin selama 7 tahun dan mempunyai 2 anak . Namun Savita pulang ke rumah ibu bapanya kerana tidak ada tandas . Ya , wanita berusia 27 tahun itu menyalahkan tandas rumah sebagai penyebab keretakan rumah tangganya .

Kurangnya kemudahan tandas di rumah membuatnya sangat malu . Pasalnya , tanpa punya tandas sendiri membuat Savita harus buang hajat di tempat terbuka dan itu membuatnya malu . Kini Savita dan Devkaran sudah tinggal bersama lagi setelah 3 tahun berpisah .

Savita bersedia melakukannya selepas mahkamah memastikan suaminya boleh menyediakan tandas sekurang – kurangnya 10 Januari 2014 . Sebelumnya ia mengancam tak mau pulang ke rumah jika belum ada tandas

sumber:dailymail

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Comments

comments

2 thoughts on “Isteri Minta Cerai Kerana Rumah Tiada Tandas!”

  1. PaPa Blogger says:

    alasan nak cerai la tu… hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge