Guru Maut Ditembak Di Sekolah Bachok – BREAKING NEWS

guru-sekolah-ditembak3.jpg

Guru Maut Ditembak Di Sekolah

Fuh!! Terkejut Dr Fuh dengar berita jenayah ni tadi. Bayangkan bagaimana seorang guru boleh ditembak di hadapan sekolah sebanyak 4 das dan penjenayah tersebut terlepas. Nampaknya kes jenayah di Malaysia semakin kritikal. Penjenayah dah tak takut pada undang-undang ciptaan manusia. Ikuti berita daribada metro.

guru sekolah ditembak

BACHOK: Seorang Penolong Kanan Hal Ehwal Murid Sekolah Kebangsaan Beris Panchor, di sini, maut ditembak sebaik keluar dari pintu pagar sekolah berkenaan, kira-kira jam 2 petang tadi.

Mangsa, Hashim Mat Zin, 43, yang juga guru mata pelajaran Muzik ditembak ketika memandu kereta Mercedez Benz untuk pulang ke rumah selepas habis waktu persekolahan.

Mangsa sempat memandu kira-kira 300 meter selepas ditembak dan berhenti di sebuah rumah berhampiran sekolah berkenaan sebelum meninggal dunia. – myMetro

guru sekolah ditembak 4 das guru sekolah ditembak di bachok kelantan

Dr Fuh – Innalillah. Semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Takziah kepada keluarga Allahyarham. Al-Fatihah

The following two tabs change content below.
Merupakan seorang blogger yang gemar berkongsi artikel menarik dari sumber lain sebagai pengajaran dan rujukan pembaca dengan sedikit gubahan ayat dan olahan sendiri disamping menyelitkan artikel berunsur lawak serta kisah benar. Bercita-cita menjadikan fuh.my sebagai blog Informasi terbaik di Malaysia.

Latest posts by Dr Fuh (see all)

Comments

comments

6 thoughts on “Guru Maut Ditembak Di Sekolah Bachok – BREAKING NEWS”

  1. kucinghitam says:

    berhutang sgt macam nie la jadi nyer
    kucinghitam recently posted…CIKGU MATI DITEMBAK DI BACHOK KELANTANMy Profile

  2. kucinghitam says:

    bahaya betul depan pagar sekolah kalo kena bdk2 kan
    kucinghitam recently posted…CIKGU MATI DITEMBAK DI BACHOK KELANTANMy Profile

    1. Dr Fuh says:

      apa la ko ni. tak kira lah kena or xkena budak2 sekolah. memang bahaya pon dan sangat kejam!

  3. titan says:

    apalah agaknya salah cikgu tu ye..
    titan recently posted…Langgan Tips Buat Duit dengan Blog.My Profile

  4. Oahu is the best time to manufacture a few plans for any long run and it’s also a chance to be happy. I’ve got learn this specific create of course, if I could I have to inform you very few interesting difficulties or information. You could may possibly create following content articles with this document. I have to find out more things roughly the idea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge